in

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA TREBAŠ URADITI AKO ŽELIŠ DA TI SE BIVŠI VRATI

Jarac Jarčevi snažno vole zbog čega ih je lako povrediti. Ako ste mu slomili srce, moraćete itekako da se dokažete kako bi vas primio natrag. Nemojte ni ulaziti u ovu priču ako želite brzo pomirenje – vaše iskupljivanje moglo bi da potraje mesecima, jer Jarac želi da bude siguran da vam zaista može ponovo verovati. […] More

Jarac

Jarčevi snažno vole zbog čega ih je lako povrediti. Ako ste mu slomili srce, moraćete itekako da se dokažete kako bi vas primio natrag. Nemojte ni ulaziti u ovu priču ako želite brzo pomirenje – vaše iskupljivanje moglo bi da potraje mesecima, jer Jarac želi da bude siguran da vam zaista može ponovo verovati.

Vodolija

Vodoliju je zaista teško pridobiti nazad, ali to ne znači da je i nemoguće. Moraćete da budete zabavniji i kreativniji nego što ste bili u vezi i pokazati mu da ne želite da ga držite na lancu. Ako imate problema s posesivnošću, prvo poradite na tome, a zatim krenite u ponovno osvajanje.

Riba

Ribe znaju da se ponašaju čudno nakon raskida jer ne žele prve da pokažu koliko su slomljene. Muškarca Ribu ponovo ćete privući iskrenošću, bez okolišanja. Ako mu pokažete da ste ranjivi i da znate da ste pogrešili, mogao bi ponovo da se poveže s vama.