in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA UHVATIŠ U LAŽI PRE NEGO ŠTO TE POVREDI

Da li Vaš muškarac ima takav izraz lica da ne možete da razaznate da li laže ili Vas vara? Ne brinite. Svaki znak ima nešto što ga odaje. Ovan Poricanje možda? Ovan može preterano reagovati kada je optužen za nešto za šta je kriv. Zato, ako se Vaš muškarac razbesni umesto da se smeje na […] More

Da li Vaš muškarac ima takav izraz lica da ne možete da razaznate da li laže ili Vas vara? Ne brinite. Svaki znak ima nešto što ga odaje.

Ovan

Poricanje možda? Ovan može preterano reagovati kada je optužen za nešto za šta je kriv. Zato, ako se Vaš muškarac razbesni umesto da se smeje na Vaša pitanja, Vi ste verovatno osoba koja treba da se naljuti.

Bik

Obično stabilan bik počeće da pokazuje nesigurnost ukoliko laže ili krije nešto od Vas. Ukoliko počne da bude ljubomoran, nemojte misliti da je to simpatično. To je znak da postoji problem koji Vaš muškarac bik krije.

Blizanci

„Ne budi paranoična!“ Treba da posumnjate ako to budete čuli od svog muškarca blizanca. Blizanac koji uvek deli informacije, krije ih samo ako postoji nešto što treba sakriti.