in

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA TI JE PRIJATELJICA: LAŽNA ILI SRODNA DUŠA

RAK – mama među prijateljicama Topli ste, osjećajni i imate razvijenu empatiju pa se prema prijateljicama često odnosite s dozom majčinske brižnosti. S druge strane, ne „šefujete“ im onako kako to inače rade roditelji pa ste zapravo idealna prijateljica. Lako pokazujete prijateljima koliko vam je stalo do njih. Posebno cijenite dugogodišnja prijateljstva jer je u […] More

RAK – mama među prijateljicama

Topli ste, osjećajni i imate razvijenu empatiju pa se prema prijateljicama često odnosite s dozom majčinske brižnosti. S druge strane, ne „šefujete“ im onako kako to inače rade roditelji pa ste zapravo idealna prijateljica.

Lako pokazujete prijateljima koliko vam je stalo do njih. Posebno cijenite dugogodišnja prijateljstva jer je u njih “uloženo” puno međusobne ljubavi i satkana su od raznih uspomena. Po prirodi niste svađalica i sve potencijalne razmirice padaju u vodu jer je vaša ljubav prema prijateljima ipak jača od nesporazuma.

LAV – najzabavnija prijateljica

Kako kaže ona poznata američka izreka, vi ste “život svake zabave”. S vama baš nikada nije dosadno. Poznato je da vam odgovara centar pažnje, ali suprotno mišljenju ostalih horoskopskih znakova, vi ćete tu pažnju ipak rado podijeliti s prijateljima jer je svaka zabava bolja ako su oni uz vas.

Popularni ste i svi vas vole, a uz to ste i moćni vođa kojem se ljudi rado okreću kada im treba pomoć ili savjet. Također ste njihov vatreni navijač kada im treba potpora.

DJEVICA – savršena prijateljica

Vaš perfekcionizam prenosi se i u prijateljske odnose. Jednostavno imate potrebu truditi se oko svojih prijatelja i ne volite ih zanemarivati. Uvijek im pokušavate pomoći na sve moguće načine i biti uz njih čim vas zatrebaju, a to je uistinu velika kvaliteta.

Oni znaju da se uvijek mogu osloniti na vas i sretni su zbog toga što znaju da će u vama uvijek naći oslonac.