in

HOROSKOP OTKRIVA NJEGOVE TAJNE: SAZNAJ DA LI JE ZALJUBLJEN U TEBE

OVAN Ovnovi neće pokazati zaljubljenost odmah. Držat će vas u neizvjesnosti što duže. Vole igrice toplo hladno, ali ako se u takvim igricama u komunikaciji smiješe, sigurno su u vas zaljubljeni. BIK Njihova glavna karakteristika je strast. Strast ih vodi i do zaljubljenosti. Ako ih se*sualno privlačite, to će vam i pokazati. Ako pokušavaju da […] More

OVAN

Ovnovi neće pokazati zaljubljenost odmah. Držat će vas u neizvjesnosti što duže. Vole igrice toplo hladno, ali ako se u takvim igricama u komunikaciji smiješe, sigurno su u vas zaljubljeni.

BIK

Njihova glavna karakteristika je strast. Strast ih vodi i do zaljubljenosti. Ako ih se*sualno privlačite, to će vam i pokazati. Ako pokušavaju da vas poljube, oni ljube samo kad im se netko sviđa, ali za to im treba vremena. Zaljubljeni Bikovi poljupcem pokazuju zaljubljenost.

BLIZANCI

Dinamični i zaigrani, osobe ovoga znaka teško će pokazati zaljubljenost. Smišljat će razne izgovore iako ih pitate, neće vam riječima reći. Znat ćete da su zaljubljeni, ako sa vama provode svoje slobodno vrijeme i ne gledaju na sat.

RAK

Proračunati Rakovi ako im se netko sviđa i glumit će zaljubljenost. Pričati vam bajke o ljubavi i tome koliko vas vole. Oni su željni samo da vas iskoriste, ako već mogu. Ne znaju voljeti jer u ljubavi traže interes.

LAV


Ove osobe će vam na svoj kraljevski nčin jasno dati do znanja da su zaljubljeni. Obasipat će vas poklonima, pažnjom i zagrljajima. Neće štedjeti niti na riječima, da su zaljubljeni glasno će i izreći.

DJEVICA

Proračunate Djevice će čekati pravi trenutak da vam to pokažu. Za to im je potrebna i odgovarajuća atmosfera, pa ako vas izbedu na neko lijepo i romantično mjesto, znak je da su zaljubljeni.

VAGA

Vage su zaljubljene u sebe same. Od njih ćete zaljubljenost teško doživjeti. Ono što će ih potaći na to da vam kažu, jeste prvo vaše priznanje da ste zaljubljeni, tek tada će i ono to potvrditi.

ŠKORPION

Škrti u komplimentima, škrti i pokazivanju emocija. Ako su zaljubljeni to je za njih problem jer kalkuliraju da svoje vrijeme moraju sa nekim dijeliti. Ako vam poklone svoje vrijeme, znak je da su zaljubljeni.

STRIJELAC

Nježni i senzibilni Strijelci neće kriti svoju zaljubljenost. Ako su se zaljubili pokazat će to na najljepši način. Primiti vas za ruku, pogledati u oči i reći, volim te.

JARAC

Bije ih glas hladnih i proračunatih osoba. Međutim, ako se zaljube, svoje poslove i ambicije zapostavljaju i posvećuju se vama. Važno je da im znate uzvratiti.

VODENJAK

Vodenjaci će tražiti način da se iz ovakvih situacija izvuku. Nije im prirođeno da pokazuju zaljubljenost, ali ako im se desi, znajte da je to fatalno. Neće vas ispuštati iz vida, porukama će vam izjavljivati ljubav.

RIBE

Emotivne Ribe kada se zaljube to ne znaju sakriti. Neće vam dati mira. Tražit će stalno razloge da vas čuju ili da vas vide. Kad osjete i vašu naklonost, toj sreći nema kraja.