in

HOROSKOP OTKRIVA 3 NAJBOLJA LJUBAVNIKA I JEDNOG KOJEG TREBAŠ ZAOBIĆI

Škorpije imaju reputaciju najboljih ljubavnika, ali jedan znak ih je ipak prešišao u tom sektoru. A postoji i znak koji će vas garantovano razočarati kada ga konačno odvučete u postelju. Tri znaka sa kojima je akcija zagarantovana i jedan za koga ćete morati da se naoružate strpljenjem ukoliko želite da akcija liči na nešto – […] More

Škorpije imaju reputaciju najboljih ljubavnika, ali jedan znak ih je ipak prešišao u tom sektoru. A postoji i znak koji će vas garantovano razočarati kada ga konačno odvučete u postelju.

Tri znaka sa kojima je akcija zagarantovana i jedan za koga ćete morati da se naoružate strpljenjem ukoliko želite da akcija liči na nešto – horoskop otkriva ko je ko ispod jorgana.

BLIZANCI

Prvi su na listi kada je se*s u pitanju. Veliki su zavodnici i u krevetu vas sigurno neće razočarati. Oni su zapravo savršena su kombinacija intelekta i kreativnosti što ih i čini takvim ljubavnicima. Vole duge predigre, pa često ne znate da li će biti nečega ili ne, ali kada su ive stvari u pitanju oni nikad ne ostavljaju stvari nedovršene.

ŠKORPIJA

Ako tražite uzbuđenje koje će vas ostaviti bez daha, Škorpije su najbolje rešenje. One su vatrene u svakom smislu. Za razliku od Blizanaca, Škorpije nisu poznate po kreativnosti, ali zato su veoma izdržljive. Nekada mogu izgledati napadno obzirom da hoće sve ili ništa. Vole da preuzmu inicijativu i da dominiraju. Se*s igračke kao što su bič i lisice su neizostavne u njihovom repertoaru.

VODOLIJA

Akcija sa Vodolijom je uvek avantura. Nemojte da vas iznenadi kolekcija igračaka obzirom da vodolije to vole. Za Vodolije odlična akcija je puna eksperimentisanja, tako da sa njima nikad nećete biti nezadovoljni.

Dobro, sada kada smo pretresli ko su majstori, vreme je i da otkrijemo ko će vam prirediti pravo razočaranje u postelji, a to je…

LAV

Da li je Lav zajsta najgori zodijački znak u krevetu? Imaju potencijala da postanu jako dobri, ali za to im je potreban jako strpljiv partner koji ih neće osuđivati. Ukoliko je vaš emotivni partner Lav u horoskopu, nemojte mu zameriti ako mu se desi da odmah nakon akcije zaspi. Niste vi u pitanju, to je njegova narav.