in

HOROSKOPSKI PAROVI KOJI NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG, PA ČAK I NAKON SVAĐE

Vaga Vage su odlični drugovi, dok pokazuju svoju nenadmašnu nežnost i razumevanje. One nisu previše sentimentalne. Sa Vagom se problem obično rešava lako kroz diskusiju, a Vaga najbolje rešava probleme sa ljudima koji misle glavom, a ne srcem. Idealan partner je Blizanac, koji će vas impresionirati svojom inteligencijom. Zajedno ste spremni da istražite skrivene puteve, […] More

Vaga

Vage su odlični drugovi, dok pokazuju svoju nenadmašnu nežnost i razumevanje. One nisu previše sentimentalne. Sa Vagom se problem obično rešava lako kroz diskusiju, a Vaga najbolje rešava probleme sa ljudima koji misle glavom, a ne srcem.

Idealan partner je Blizanac, koji će vas impresionirati svojom inteligencijom. Zajedno ste spremni da istražite skrivene puteve, a vaš odnos će uvek biti “svež” i uzbudljiv.

Drugi znaci koji vam odgovaraju su Strelac i Lav koji su dobro utemeljene osobe i odgovaraju vam njihove ideje.

Vagama ne odgovara Jarac koji će želeti da ima kontrolu nad svim aspektima vašeg života.

Škorpija

Škorpije su emotivno komplikovani ljudi. Oni su tvrdoglavi, ali i veoma harizmatični i ako ne budu oprezni čak i nehotice mogu da povrede druge ljude. Ne boje se izazova i nikada nije dosadno sa njima. U se*su su strastveni i verni svom partneru.

Idealna kombinacija je sa Jarčevima, jer su oboje ambiciozni i ozbiljni ljudi koji imaju zajedničke stavove i zabavljaju se na isti način. Hemija između ova dva znaka je jedinstvena.

Drugi znaci koji odgovaraju Škorpijama su Ribe, Device i Rak. Daleko se držite od Ovna.

Strelac

Ovo je znak sa velikim samopouzdanjem koji provodi mnogo vremena pokušavajući da pronađe smisao života.

Idealan partner za Strelca je Ovan. Zajedno čine vatrenu kombinaciju, pogotovo za se*s. Oboje su optimiste, puni energije i misle na isti način. Drugi znaci sa kojima se Strelac izuzetno dobo slaže su Lav, Vaga i Blizanac. Ne odgovara vam Rak.