in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE NAJVIŠE BOJE PREKIDA VEZE

Zbog toga što teško proživljavaju prekide, mnogi se plaše i ozbiljnih veza koje podrazumijevaju emocionalni angažman. S druge strane, neke znakove ni slomljeno srce ne može pokolebati u potrazi za pravom ljubavi Neki se znakovi nakon prekida jednostavno ne mogu natjerati da krenu dalje, a posebno ne da potraže pravu ljubav. Neke pak prekid pak […] More

Zbog toga što teško proživljavaju prekide, mnogi se plaše i ozbiljnih veza koje podrazumijevaju emocionalni angažman. S druge strane, neke znakove ni slomljeno srce ne može pokolebati u potrazi za pravom ljubavi

Neki se znakovi nakon prekida jednostavno ne mogu natjerati da krenu dalje, a posebno ne da potraže pravu ljubav. Neke pak prekid pak ne pogodi previše ili ga puno lakše prebrode. Treći pak kao boksač u ringu ustaju svaki puta iznova i ne odustaju da nađu onog ili onu pravu.

Tako da ožiljak koji ostavi prekid za neke znači puno, a nekima je tek mala ogrebotina, no svima je jedno zajedničko: potraga za ljubavi. Evo liste, od znakova koji se najlakše nose sa slomljenim srcem do onih koji to najteže podnose.

12. Blizanci

Od svih zodijačkih znakova, Blizanci se najbolje nose s prekidom. Umjesto da plaču nad onim što je bilo, vole raditi nove planove za budućnost i fokusiraju se na stvari koje ih usrećuju. No kad je riječ o ozbiljnoj vezi, oni bi radije da nije ozbiljna.

Blizanci uvijek osjećaju strah da će biti sputani i neće moći živjeti onako slobodno i uzbudljivo kako su živjeli. Sviđaju im se usputne veze bez previše obaveza, no jednom kad osjete da su spremni za nešto više, učinit će to bez oklijevanja.

11. Strijelac

Prekidi za Strijelca nisu takav užas kao što su za većinu ljudi. Nekoliko dana jesu iskreno uzrujani, ali ubrzo s lakoćom nastave živjeti bez partnera. Zapravo, kad je o prekidima riječ, ovo je znak kojem je najlakše.

Jednostavno počnu puno izlaziti i zabavljati se i to je za njih ljekovito. Kad je Strijelac povrijeđen, probat će zadržati optimistički stav, puno se smijati i tako sve do trenutka dok cijelu priču stvarno i ne zaboravi.

10. Ovan

Ovan je najstrastveniji i najvatreniji znak horoskopa i kao takav će bez razmišljanja uletiti u vezu i partnera voljeti svim srcem. To za njega prekid čini vrlo bolnim. Ipak, Ovnovi vjeruju da se sve događa s razlogom.

Prekid ga neće slomiti jer zna da ljudi s razlogom ulaze u njegov život i iz njega izlaze. Ovna prekid stoga neće učiniti ništa manje entuzijastičnim u traženju prave ljubavi. Ovan i Ovnica znaju što (i tko) je za njega najbolji i kad to shvate nemaju više nikakvih strahova.