in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI POREDANI PO SVOJOJ TAMNOJ STRANI: SAMO JE JEDNOM SVE U ŽIVOTU CRNO

6. Djevica Djevica je analitičar po prirodi i može iskoristiti tu sposobnost da shvati stvari i uništi svoj život zbog toga. Njena tama dolazi u obliku kojem se ne može predvidjeti kraj. Ako joj nešta smeta, postaje nemilosrdna. I dok to može biti vrlo dobra osobina, njen mrak se opet obično očituje kao autodestruktivno ponašanje. […] More

6. Djevica

Djevica je analitičar po prirodi i može iskoristiti tu sposobnost da shvati stvari i uništi svoj život zbog toga. Njena tama dolazi u obliku kojem se ne može predvidjeti kraj. Ako joj nešta smeta, postaje nemilosrdna.

I dok to može biti vrlo dobra osobina, njen mrak se opet obično očituje kao autodestruktivno ponašanje.

5. Škorpion

Uvijek mračan, Škorpion je također solo igrač i voli postaviti svoj svijet na način da može predvidjeti stvari … poput zamke.

Potjera je ono šta je važno, ubojstvo je dobra stvar, ali kada Škorpion želi nešto i postane opsjednut time, obično je to mračna stvar i obično uključuje njegovu najdražu osobu. Njihova tama se odnosi na ego i pobjedu.

4. Bik

Osobnost Bikova tamu dovodi na drugu razinu. Oni ipak nisu mračni sanjari, već su doista osobe koje samosažaljenje pretvaraju u jedno vrlo mračno mjesto.

Zlovoljan stav im je modni izričaj, a najviše od svega ih zabavljaju misli o samoubojstvu.