in

HOROSKOPSKI ZNAKOVI POREDANI PO SVOJOJ TAMNOJ STRANI: SAMO JE JEDNOM SVE U ŽIVOTU CRNO

3. Jarac Vaš znak predstavlja koza pa je teško to ne povezati s nečim… vražijim? Istina je, Jarac je osoba koja ima jako izražene mračne sklonosti. Zabave na temu vampira i čudovišta? Vaš veliki broj gostiju sastojat će se od razigranih Jaraca, koji se kreću u sjeni, igrajući ulogu svog srca. 2. Vaga Jedina stvar […] More

3. Jarac

Vaš znak predstavlja koza pa je teško to ne povezati s nečim… vražijim? Istina je, Jarac je osoba koja ima jako izražene mračne sklonosti. Zabave na temu vampira i čudovišta?

Vaš veliki broj gostiju sastojat će se od razigranih Jaraca, koji se kreću u sjeni, igrajući ulogu svog srca.

2. Vaga

Jedina stvar koja je mračnija od Vage je prostorija puna osoba u znaku Strijelca, a Vaga bi u tu sobu ušla s veseljem i ubojitim smješkom. Vaga je fanatična; ona voli užurbanost koju uzrokuje strah i estetiku mitskih čudovišta.

Kreativna je i ljubazna i skriva svoju tamu vrlo dobro, šta je čini jednim od znakova zodijaka s najmračnijim umom.

1. Strijelac

Ako zajedno stavite u sobu nekoliko osoba u znaku Strijelca, one ne samo da će se slagati, već će na kraju naći zajednički interes u nekoj mračnoj temi. Strijelac je najveći idealist zodijaka, ali možda i zato šta im vladavina počinje tokom zime, oni imaju prirodnu sklonost hladnim i mračnim stvarima.

Ako mislite da imate jezive misli, Strijelac je vjerojatno imao tu misao kad je imao tri godine.