in

HOROSKOPSKI ZNACI U LJUBAVNOJ VEZI: BLIZANCA NEĆEŠ NIKADA SMIRITI, RIBA ČINI SVE DA USREĆI PARTNERA

Rak Raku je obično prilično lako ugoditi, jer je vrlo osetljiv na ono što mu kažete i što činite za njega. Ako se nađete u vezi s Rakom, onda verovatno već znate koliko mu ljubavi trebate dati samo u prvih nekoliko nedelja u vezi s njima. Međutim, važno je da ne pokušavate da ga ni […] More

Rak

Raku je obično prilično lako ugoditi, jer je vrlo osetljiv na ono što mu kažete i što činite za njega. Ako se nađete u vezi s Rakom, onda verovatno već znate koliko mu ljubavi trebate dati samo u prvih nekoliko nedelja u vezi s njima.

Međutim, važno je da ne pokušavate da ga ni na koji način iskoristite zbog njihove ljubavi, jer on će vas ostaviti u sekundi, čim shvati da ste s njim zbog nečeg drugog osim zbog njega samog. Očekujte vrlo emotivan odnos s Rakom, jer on je i više nego spreman da se posveti vama i vašem zajedničkom odnosu.

Lav

Lav je obično dominantna sila u vezi i on zapravo ne voli da bude s drugim alfa-osobama u vezi jednostavno zato što mu je potrebno da bude „kralj džungle“.

Međutim, ako ste ikada bili u romantičnoj vezi s Lavom, znate već kako vas može njegova vatrena, avanturistička ličnost odvesti na mesta za koja niste mislili da ćete ih ikada videti. Lavovi su takođe vrlo velikodušni prema svojim najbližima, obasipaju ih sa svom svojom ljubavlju i radošću.

Devica

Devici je potreban osećaj da je potrebna u vezi kako bi bila srećna. Ako oseti da vam nije potrebna ili da je tu kraj vas samo kako bi izgledala lepo – poludeće gotovo odmah. To je razlog zbog kojeg voli da dobro upozna osobu koja joj se sviđa.

Devica mora biti apsolutno sigurna u sebe i svoja osećanja pre ulaska u bilo kakvu vezu s osobom. Nakon što uđe u vezu, ona će se potruditi da reši svaki problem koji se pojavi u vezi i nikada neće odustati kada je reč o osobi koju voli.