in

HOROSKOPSKI ZNACI U LJUBAVNOJ VEZI: BLIZANCA NEĆEŠ NIKADA SMIRITI, RIBA ČINI SVE DA USREĆI PARTNERA

Vaga Vaga je uvek u stalnoj potrazi za savršenom osobom. Poznata je po tome što zna da provede duga vremenska razdoblja u kojima se ne oslanja ni na koga osim na samu sebe kako bi se osećala srećna. Dakle, nakon što se obaveže jednoj osobi, njih dvoje moraju u potpunosti biti sinhronizovani jedan s drugim. Ona […] More

Vaga

Vaga je uvek u stalnoj potrazi za savršenom osobom. Poznata je po tome što zna da provede duga vremenska razdoblja u kojima se ne oslanja ni na koga osim na samu sebe kako bi se osećala srećna.

Dakle, nakon što se obaveže jednoj osobi, njih dvoje moraju u potpunosti biti sinhronizovani jedan s drugim. Ona će se potruditi da zadovolji svog partnera, da odnos održi vrlo živim i da im nikad ne bude previše dosadno. Bićete očarani koliko neverovatan partner Vaga može zapravo da bude.

Škorpija

Škorpija je poznata po svojoj besmrtnoj strasti prema osobi koju najviše voli. Njena vatrenost je zarazna i širi se na njenog partnera gotovo trenutno.

Ona neće pristati na bilo šta, ona će biti s osobom koja joj odgovara na svim poljima. Međutim, pripazite kada ste u vezi s Škorpijom, jer ona će ostati s vama, čak i ako ne bude više postojala vatra između vas.

Strelac

Kada se u ljubavnoj vezi sa Strelcem, najbolje je očekivati da nećete ostati na istim mestima predugo, jer on želi da ide na razna mesta.

Strelac je jedan od individualaca najotvorenijega uma koje možete sresti, pogotovo kada je reč o odnosima. Njemu je stalno potrebna promena. Možda ćete biti u otvorenoj vezi s njim samo zato što mrzi osećaj vezanosti. Njegov duh mora biti slobodan, baš kao i njegova ljubav.