in

HOROSKOPSKI ZNACI U LJUBAVNOJ VEZI: BLIZANCA NEĆEŠ NIKADA SMIRITI, RIBA ČINI SVE DA USREĆI PARTNERA

Jarac Kada je reč o ljubavi s Jarcem, najbolje je očekivati da će stvari ići vrlo sporo. On se neće žuriti zbog bilo koga ili bilo čega. Jarac je, takođe, osoba koja voli da svoja osećanja pokaže kroz dela. Dakle, ako se pitate zašto on jedva ima šta da kaže, to je zato što će […] More

Jarac

Kada je reč o ljubavi s Jarcem, najbolje je očekivati da će stvari ići vrlo sporo. On se neće žuriti zbog bilo koga ili bilo čega. Jarac je, takođe, osoba koja voli da svoja osećanja pokaže kroz dela.

Dakle, ako se pitate zašto on jedva ima šta da kaže, to je zato što će vam to sve radije pokazati nego ispričati. Kada ga naterate da govori, dobro zapamtite šta vam govori, jer ono što kaže biće vrlo značajno.

Vodolija

Vodolija je duboka i izrazito inteligentna.Ona nikako ne voli neobavezne, nebitne razgovore, jer sve što stvarno nema dublje značenje nju ni najmanje ne zanima.

Ona želi da bude sa osobom koja u njoj podstiče želju da zna više, s osobom koja će je mamiti velom svoje misterije, s nekim ko će zadržati njenu pažnju. Naravno, Vodoliji je potrebna iskrenost u vezi i kvalitetna komunikacija.

Ribe

Riba je jedna od najromantičnijih osoba koje ste ikad mogli da eventualno upoznate. Ona je neverovatno velikodušna, ima srce od zlata i vrlo je duboka u svojim emocijama.

Ljubavni odnos s Ribom mogao bi se pokazati kao jedan od najboljih odnosa koji možete da doživite. Kada se Riba zaljubi u nekoga, ona će učiniti sve kako bi svog partnera učinila najsrećnijom osobom na planeti.