in

HOROSKOPSKI ZNAK TI OTKRIVA ZAŠTO SI STROGA PREMA SAMOJ SEBI

Rak Stroga si prema sebi jer poznaješ pune kapacitete davanja i razmene u vezi, koju većina svih ostalih ne-Rakova uopšte ne doživljava na isti način. Stalno ti se čini da treba da budeš manje emotivna, manje otvorena, da iskazuješ manju potrebu da te osećanja ne bi preplavila i udavila, jer drugi nikada ne pružaju onoliko […] More

Rak

Stroga si prema sebi jer poznaješ pune kapacitete davanja i razmene u vezi, koju većina svih ostalih ne-Rakova uopšte ne doživljava na isti način. Stalno ti se čini da treba da budeš manje emotivna, manje otvorena, da iskazuješ manju potrebu da te osećanja ne bi preplavila i udavila, jer drugi nikada ne pružaju onoliko koliko je tebi potrebno – dakle, mora da je do tebe.

Lav

Stroga si prema sebi jer imaš goruću želju da dobiješ potvrdu da si dovoljno dobra i što ti nikada nije dovoljno toga. Znaš da ne treba da očekuješ da u svakom trenutku budeš centar sveta onima koje voliš, ali neophodno ti je da znaš da si posebna i jedinstvena u njihovom životu. Ti zaista želiš da im daš stvarne razloge za to i da ih usrećiš, ali ako to što drugima treba da budu srećni, tebe unesrećuje, onda se osećaš veoma loše zbog sebe.

Devica

Stroga si prema sebi jer znaš da šta god da radiš, uvek to možeš da uradiš bolje i efikasnije. Ti si perfekcionista i večno si kritički namrštena nad sopstvenim akcijama i postignućima, preuzimaš previše odgovornosti i kad preceniš sopstvene snage, osećaš se krivom i neuspešnom. Od svih znakova zodijaka, ti si najstroža prema sebi.