in

HOROSKOP SUDBINE PO ZNAKOVIMA: KAKO TI MLADOST UTIČE NA BUDUĆNOST I BRAK

Jarac Jarci su specifičan slučaj kad se o vremenu radi. Ovaj znak je gotovo obrnuto proporcionalan vremenskom slijedu. U djetinjstvu i mladosti oni se ponašaju i djeluju poput tipičnih staraca. Preozbiljni su, pomalo kruti i hladni. Iza svega se zapravo krije ogromna ranjivost, ambicioznost i potreba da se nešto postigne, ali i bojazan da će […] More

Jarac

Jarci su specifičan slučaj kad se o vremenu radi. Ovaj znak je gotovo obrnuto proporcionalan vremenskom slijedu. U djetinjstvu i mladosti oni se ponašaju i djeluju poput tipičnih staraca.

Preozbiljni su, pomalo kruti i hladni. Iza svega se zapravo krije ogromna ranjivost, ambicioznost i potreba da se nešto postigne, ali i bojazan da će biti povrijeđeni ili da će nešto krenuti po zlu. Zato se sve pažljivo priprema, organizira i zrelo se i kontrolirano ponaša. Obično su u obrambenom stavu, a u školi su odlični učenici.

U brak stupaju promišljeno ukoliko zbog karijere ne odgađaju isti. Idu u zajednicu sa srcem, ljubav mora postojati, ali djeluju glavom.

Pod stare dane dolazi do zanimljivog obrata. Sva ona ozbiljnost i zrelost koju su ispoljavali u mladosti ustupa mjesto ležernijem stavu, opuštenosti i veselosti. Oni su kao vino. Tek u zreloj dobi, kad već imaju nešto iza sebe (što su ostvarili), tek sad dopuštaju sebi da se zabave i uživaju u životu. Zato njihova lica postaju sve vedrija. Za Jarce se kaže: “U mladosti starac, u starosti mladac”.

Vodenjak

Ova djeca su obično posebna ili imaju neki specifičan talent. Vole iznenađivati i to najrazličitijim ludorijama koje njihovi roditelji ne mogu ni zamisliti! Ako su oni tolerantni i otvoreni, uživat će zajedno sa svojim malim Vodenjakom, ali ako je u pitanju konzervativna sredina – mali Vodenjak bi mogao naići na otpore i frustracije. Ipak, kako god da je, važno je da mu se ne dopusti previše slobode i da se poduči osnovama društvenih konvencija kako bi se kasnije lakše snašao u životu.

Brak je za njih partnerstvo dvoje ravnopravnih ljudi i tako će ga i živjeti. Ponekad u brak stupe naglo i na sasvim nekonvencionalan način ili pak žive kao pustinjaci održavajući neke isprekidane neujednačene veze.

Pod stare dane vole istraživati ​​sve ono što još nisu stigli, pa ovdje možemo naći najzanimljivije hobiste. Uvijek smišljaju nešto novo i zabavni su. Ako dijelite njihove interese, život će se nastaviti kao da starosti i nema! To su oni slučajevi kad žena od 80 godina položi vozački ili radi jogu ili pak nešto sasvim novo i još otkačenije!

Ribe

Ribe su obično nježna djeca koja nerijetko brkaju maštu i stvarnost. Umjetnička crta je nešto što treba njegovati, ali s mjerom …

Treba ih naučiti kako realno sagledati život i pripremati ih za njegove grubosti kako bi kasnije bolje prošli sa svim s čim se suoče. Očekuju brak iz ljubavi i skloni su idealizaciji voljene osobe. Zato ponekad “padnu na zemlju” kad vide pravo stanje stvari. No, ako je brak skladan i oni su u skladu.

Pod stare dane obično se predaju mašti, kreativnim bavljenjima ili jednostavnom ljenčarenju. Previše ljenosti svakako može dosaditi, pa je prekidaju ponekom intrigom koju nerijetko sami smisle i nekom smjeste. Katkad im nedostaje iskrenosti, pa napričaju i ono što jest i ono što nije.

Mogu biti smušeni, a u zavisnosti od karaktera – znaju i odglumiti! Ima i onih koji “kradu Bogu dane”, ali u tome uživaju. Ako ste s nekim takvim, pokušajte njihovoj mašti dati plodniji smjer.