in

HOROSKOP TI OTKRIVA KAKO DA SE POMIRIŠ S NJIM NAKON NAJGORE SVAĐE

Ljubav je jedno od najvažnijih i najlepših osećanja, pod kojim god zvezdama da smo rođeni. Međutim, čak i na najjače ljubavne veze može pasti senka zbog nenamerne grube izjave ili svađe zbog sitnica. Svako pomirenje je teško, ali ključ pomirenja leži u specifičnim osobinama svakog znaka. Evo šta morate da uradite ako želite da partner […] More

Ljubav je jedno od najvažnijih i najlepših osećanja, pod kojim god zvezdama da smo rođeni. Međutim, čak i na najjače ljubavne veze može pasti senka zbog nenamerne grube izjave ili svađe zbog sitnica. Svako pomirenje je teško, ali ključ pomirenja leži u specifičnim osobinama svakog znaka. Evo šta morate da uradite ako želite da partner ponovo bude u vašem naručju.

Ovan


Nemojte okolisati sa iskrenim Ovnom. Zatražite njihov oproštaj, priznajte da ste pogrešili i obećajte da nećete ponoviti istu grešku. Držite reč, jer Ovnovi ne praštaju pogažena obećanja. Ne čekajte “pravo vreme” kako biste se izvinili, jer će oni vrlo brzo potražiti nekog novog. Ako želite da mu nahranite ego, javno se izvinite.

Bik

Bik je najtvrdoglaviji znak u Zodijaku. Ako se posvađali, najpre morate da priznate da je vaš partner bio u pravu. Dok to ne uradite, svaki razgovor će biti ugušen. Bilo bi dobro da napravite plan koji će vam pomoći da se izborite sa budućim konflikitma na konstruktivan, zdrav način. Tako ćete se manje plašiti vašeg uvek napetog ljubavnika.

Blizanci

Pošaljite zabavnu poruku u kojoj se izvinjavate. Ništa neće srušiti rezervisanost Blizanaca kao humor. Ako ste napravili ozbiljnu grešku, napišite iskreno pismo u kome tražite oproštaj od svog ljubavnika i odmah ga pošaljite. Ovaj znak je odlučan i neće sedeti pored telefona čekajući vaš poziv. Ako zaista želite da izgladite stvari, morate naučiti da komunicirate sa Blizancima. U suprotnom, imaće osećaj da nešto krijete.

Rak

Pomirenje sa Rakom zahteva strpljenja, nežnosti i takta. Njihova osećanja je lako povrediti. Ne opravdavajte svoje greške i nikada ne ističite njihove. Sigurno će pomoći ako kažete da ne možete da živite bez njihove ljubavi. Ako se i dalje duri nakon vašeg izvinjenja, pripremite mu večeru ili nešto slično kako bi pokazali svoju brigu. Provodite više vremena sa njima i pokažite razumevanje za njihove brige.

Lav

Laskanje će rešiti sve probleme sa Lavom. Izvinite se za svoje greške i recite da ne zaslužujete njihovu ljubav. Pomoći će i čokolada i buket cveća. Lavovi obožavaju laskanje i pohvale. Kada Lav vidi koliko se trudite da zaradite njihovu naklonost, pustiće vas ponovo u život.

Devica

Pazite na svoj jezik. Device ne podnose kletve i psovanje. Vodite računa o lepom ponašanju i bontonu. To će otopiti rezervisanost Device. Nemojte kasniti i sredite kuću. Ako joj nudite mir, izaberite dobru knjigu. Device ne vole izlive emocija, već se sa problemima bore na logičan način.

Vaga


Pokažite više interesovanja za njene aktivnosti. Poradite na svojim veštinama konverzacije. Češće joj delite komplimente. Svima rođenim u ovom znaku potrebna je i fizička i verbalna briga. Iskreno se izvinite jer Vaga mora znati da ste ozbiljno rešeni da se promenite. Uložite više truda kako bi održali romatiku u vezi.

Škorpija

Napravite dramatičan gest kako biste pokazali svoju posvećenost. Za Škorpije, reči su jeftine i prazne. Jedino dela mogu ponovo povratiti njihovu milost, bilo da se radi o promeni loše navike, traženju pomoći ako imate ozbiljan problem ili prekidu odnosa koji podrivaju vašu vezu. Najvažnije je da vaša dela zadovolje njihovu zabrinutost. Uvek uzimajte ozbiljno prigovore ovog znaka.

Strelac

Iznesite toplu, ljubaznu mirovnu ponudu. Strelčevi vole kućne ljubice i neće moći da odole draži slatke mace ili kuce. Budite otvorenijeg uma. Strelčevi ne poštuju bilo kakve društvene konvencije i ne vole da budu ograničeni pravilima. Postanite prijatelj sa njihovim prijateljima. Ovaj znak više vrednuje društvene od romantičnih odnosa. Što pre postanete član njegove ekipe, pre ćete se pomiriti.

Jarac

Uvek budite iskreni jer Jarčevi mogu na kilometar da uoče lažova. Ako ste pogrešili, priznajte i napravite plan da budete bolji. Prazna obećanja vas neće nikud odvesti sa ovim znakom. Oni cene materijalnu sigurnost. Otvaranje štednog računa će pokazati vašu spremnost da zajedno stvorite stabilnu budućnost. Nikada ne začikavajte Jarca, naročito kada pokušavate da se pomirite. Ovaj znak se ne igra!

Vodolija

Pozovite Vodoliju na kafu da porazgovarate o problemima. Ovaj znak ne može da odoli razmeni ideja. Vaša veza će stagnirati ako imate tajne sa Vodolijom. Budite otvoreni za avanture i prihvatite njihove sugestije s vremena na vreme.

Ribe

Bacite se na milost i nemilost ovom saosećajnom znaku. Ribe ne mogu da podnesu da gledaju kako neko pati. Budite manje posesivni i zahtevni. Ribe ne mogu da podnesu romansu u kojoj se osećaju kao u zatvoru. Prihvatite činjenicu da je ovaj znak izuzetno osetljiv i sa njim morate rukovati sa rukavicama. Budite brižniji i ljubazniji. Steknite naviku da svakodnevno izražavate svoju ljubav, a ne samo u posebnim prilikama