in

HOROSKOP TI OTKRIVA SA KIM NIKAKO NE SMIJEŠ STUPITI U BRAK

Rak Nažalost, Ahilova peta veličanstvenog Raka jesu promjene raspoloženja i problem sa povjerenjem. Vi djelujete u skladu sa svojim osjećenjima, ali ako ih partner ne prihvata i nemate povratnu reakciju, veza je osuđena na propast. Skrivanje emocija je za vas znak za sumnju, pa možete samo reći “Vidimo se”, jer bi se vaš um ubacio […] More

Rak

Nažalost, Ahilova peta veličanstvenog Raka jesu promjene raspoloženja i problem sa povjerenjem. Vi djelujete u skladu sa svojim osjećenjima, ali ako ih partner ne prihvata i nemate povratnu reakciju, veza je osuđena na propast. Skrivanje emocija je za vas znak za sumnju, pa možete samo reći “Vidimo se”, jer bi se vaš um ubacio u prekomjernu brzinu, a ta vožnja bi ga odvela na ružno mjesto.

Lav

Veličanstveni Lav i Lavica vole da pružaju ljubav. Međutim, to neće raditi ako im ljubav nije uzvraćena. Ako osjećate da je tako, idite. Isto važi i ako vas osoba ne podržava emotivno i ne “podiže”. Kao vladar, vi zaslužujete veličanstvene stvari koje ćete rado podijeliti sa vladarem ili vladarkom vašeg srca.

Djevica

Ah, Djevica koja voli svima da udovoljava. To ste vi na emotivnom nivou. Najbolje je da se držite podalje od onih koji imaju problem sa komunikacijom i ljudima koji ne drže sve konce u rukama. Vi nemate vremena da sređujete tuđi haos.