in

HOROSKOP TI OTKRIVA SA KIM NIKAKO NE SMIJEŠ STUPITI U BRAK

Jarac Vi ste osoba koja voli da kontroliše, tako da bi trebalo da izbjegavate stidljive i ćutljive osobe. Ako vaš partner ne zna da vas odgovori od vaše uobičajene tvrdoglavosti, odustanite od dalje romantične veze. Vodolija Tipiča Vodolija voli samoću i izbjegava da bude pod svijetlima pozornice. Ako se zabavljate sa nekim poput vas, ne […] More

Jarac

Vi ste osoba koja voli da kontroliše, tako da bi trebalo da izbjegavate stidljive i ćutljive osobe. Ako vaš partner ne zna da vas odgovori od vaše uobičajene tvrdoglavosti, odustanite od dalje romantične veze.

Vodolija

Tipiča Vodolija voli samoću i izbjegava da bude pod svijetlima pozornice. Ako se zabavljate sa nekim poput vas, ne činite sebi uslugu. Vas dvoje zajedno nećete raditi ništa i nećete stvarati uspomene, pa ćete lako skliznuti u dosadu. Napolju vas čeka vrli novi svijet, a ako sjedite kući i gledate istu seriju po ko zna koji put, desetkujete šanse da ga otkrijete. Učinite sebi uslugu i zabavljajte se sa nekim drugačijim od vas.

Ribe

Naša prijateljica Riba je duboka i osjetljiva. Oni manje saosjećajni i sa egom većim od Burdž Kalife, nisu osobe za vas. Previše šala može da pokvari zabavu, jer ih možete shvatiti pogrešno i vaša osjećanja mogu biti povređena.