in

HOROSKOP ŽENSKOG ZAVOĐENJA: KOJA ŽENA ĆE MUŠKARCA ZAVESTI SAMO JEDNIM POGLEDOM A KOJA UZALUD POKUŠAVA

Žena Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage znaju da se dobro i primjereno obuku za svaku situaciju, pažljivo se dotjeruju, ali znaju itekako zavesti svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna. Žene Škorpije su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualan glas. […] More

Žena Vaga

ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage znaju da se dobro i primjereno obuku za svaku situaciju, pažljivo se dotjeruju, ali znaju itekako zavesti svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna.

Žene Škorpije

su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualan glas. Obaraju s nogu, ali znaju biti i posesivne. Kada zavode igraju na toplo-hladno, pa će doslovce pomutiti razum muškarcu.

Žene Strelčevi

su neuhvatljive. Obično njeguju sportski stil, ali vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmijeh je jednostavno neodoljiv.