in

HOROSKOP ZNA ŠTA RADITE KADA VAS NIKO NE GLEDA: OVAN GRICKA NOKTE, BIK SISA PRST

Svi mi imamo neke radnje i rituale koje obavljamo samo kada smo sigurni da nas niko ne gleda. Međutim, pred astrologijom nema tajni. Evo šta koji znak radi iza zaključanih vrata: OVAN Potreba za adrenalinom ga čini napetim i nervoznim ponekad. Zbog svog temperamenta Ovnovi imaju naviku da grickaju nokte. To rade još od ranog […] More

Svi mi imamo neke radnje i rituale koje obavljamo samo kada smo sigurni da nas niko ne gleda. Međutim, pred astrologijom nema tajni.

Evo šta koji znak radi iza zaključanih vrata:

OVAN

Potreba za adrenalinom ga čini napetim i nervoznim ponekad. Zbog svog temperamenta Ovnovi imaju naviku da grickaju nokte. To rade još od ranog detinjstva i uglavnom ne prestaju ni u starosti.

Kad izgrickaju sve nokte na prstima ruku, u stanju su da pređu i na noge. Ali to rade samo u kupatilu, daleko od očiju svih radoznalaca. Pošto se dosta kreću, uglavnom su u dobroj formi, pa im nije nikakav problem da zubima dohvate svoje nožne prstiće.

BIK

Bik je hedonista i flegma, pa mu teško pada buđenje u ranim jutarnjim satima. Obično je angažovana cela porodica (po potrebi i familija), da bi namolila ovog lenjivca da promoli jednu nogu iz postelje. To je proces koji traje.

I dok ukućani koriste sva moguća sredstva moderne tehnologije i svu maštu da ga nateraju da ustane iz kreveta, Bik grli svoje omiljeno ćebe, trlja se o njega, sisa prst i zadovoljno prducka. Još jedna karakteristika Bika je da će krišom, iza vaših leđa, glancati već čistu čašu, ili viljušku koju ste mu dali, pre nego što je primakne ustima, ukoliko ne želi da vas uvredi, ili će vam otvoreno tražiti drugu, koja nema ovu ovde fleku.. tu tu dole, jel vidite?

BLIZANCI

Vrlo svestrani i oštroumni, Blizanci su intelektualni znak. Njega interesuju sve oblasti i raspolaže sa dosta informacija. Međutim, to je ponekad vrlo opterećujuće, pa im je koncentracija u deficitu. To su oni ljudi koji svakodnevno izgube po koju stvar. Ako ste se ikada zapitali ko može da zaboravi sopsveno dete u vrtiću, to su bez sumnje Blizanci.

Kada oseti da mu koncentracija pada, Blizanac brže bolje “opali” gromoglasan prdež, koji bi i mrtvog probudio. Zatim njuška ispušteni vetar, osvrćući se preko ramena kako bi bio siguran da niko ništa nije primetio. Ukoliko neko od ukućana nešto prokomentariše iz druge sobe, u stanju je da se vadi na foru: “Nemam pojma šta je to bilo, verovatno nešto napolju”…

RAK


Rak je znak koji je predan porodici. Nisu fanovi velikih provoda i najbolje se osećaju kod kuće. Inertni su, motorika im je slabo razvijena, stoga su skloni da se sapletu o sopstvene noge. Konstantno im predmeti ispadaju iz ruku. Poželjno je sa njima biti na bezbednoj razdaljini.

Njima se često dešava da u gostima polome neki dragoceni predmet, pa onda brže bolje gledaju kako da ga poprave, zalepe, tek toliko da drži dok se neko drugi ne uhvati za istu stvar, ne bi li skinuli krivicu sa sebe.

LAV

Uvek željni pažnje i aplauza, Lavovi obično imaju neki neprirodan stav i držanje. Ponekad zbog tog grča da se svima i u svakom trenutku dopadnu, mogu da imaju poneki nesvestan tik. Hodaju neprirodno, sa uzdignutom glavom, pa se za njih obično kaže da su “progutali motku”.

Gotovo da možete biti sigurni da Lav, kada ga niko ne gleda, revnosno obavlja neke od opsesivno kompulsivnih radnji – preskače spojeve na pločniku, pipa predmete određenim redosledom, broji gutljaje dok pije vodu ili pokrete četkom, dok se češlja. Verovatno mnogo vremena provodi pred ogledalom, vežbajući izraze lica, a neretko i vodi ljubav sa sopstvenim odrazom.

DEVICA

I sama zna da preteruje sa detaljima i čistoćom, ali ona prosto mora da ima asepsol uz sebe. Ona će i u vašem domu primećivati detalje koje bi ispravila, pa se neće ustručavati da neke predmete mahinalno pomeri kako bi se zadovoljio samo njoj znan zakon simetrije.
Kada uđe u nečiji toalet, ne seda na WC šolju dok je temeljno ne obriše antibakterijskim maramicama i obloži papirom. Dok obavlja nuždu, verovatno vam pipka stvari, otvara ormariće, proverava kvalitet četkice za zube, razgleda vaš prljav veš i sadržaj kante za đubre.

VAGA

Ako niste znali imaju i Vage Ahilovu petu. Njima je frizura problem sa kojim se nose ceo život. Ovo je znak koji obara rekorde zadržavanja u kupatilu, od čega 90 odsto vremena ode na sređivanje kose. Nekako naviknu sa time da žive.

Iskoristiće svaku priliku kada ih niko ne gleda da poprave taj problematičan pramen, bace pogled na frizuru dok prolaze pored nekog izloga ili ogledala. Ukoliko sedite u kancelariji koja se nalazi iza stakla sa ogledalo efektom, velika je verovatnoća da je onaj majmun koji se već pet minuta kezi ispred vas, namešta frizuru i vadi spanać iz zuba, ne znajući da možete da ga vidite, Vaga u horoskopu.

ŠKORPIJA

Škorpijin libido je bez konkurencije. Ona voli seks i apsolutno će svakoga zamisliti u nekoj pozi, bio to sagovornik, poslovni saradnik, partner njenog prijatelja… Tih misli se naprosto ne može osloboditi. Karakterišu je i opsesivno kompulzivni nagoni.

Budite sigurni da Škorpija sa kojom razgovarate upravo zamišlja vašu “orgazam facu”, pita se kako izgledate goli i ocenjuje kakvi biste mogli biti u krevetu, bez obzira da li je zainteresovana za seks sa vama. Ona to radi spontano i usputno. I to radi svima i na svakom mestu!

STRELAC

Vodite računa da ne ostavljate Strelca nasamo, dok vam je u gostima. U suprotnom može veoma lako da vam se desi da se ulepite u žvaku, ili nešto još mnogo gore, prvom prilikom kada zavučete ruku pod stolicu ili sto.

Naime, Strelac kao da ima fetiš da obeležava teritoriju lepeći kaku iz nosa, ili žvake po svim skrovitim mestima. To je njegov način da poruči “Ja sam bio ovde”. Takođe, nakon njegove posete, iz čisto preventivnih razloga, bacite na pranje onaj bade mantil koji vam visi u kupatilu. Velika je šansa da je o njega otrljao đoku. Kada dolazite kod njega u goste, pazite gde sedate i držite ruke u krilu.

JARAC


Što zbog koščate građe, a što zbog toga što su vrlo skeptični i boje se da im neko ne uzme nešto njihovo, Jarčevi su uglavnom pogrbljeni i zbog toga izgledaju starije. Žive život u strahu da ne izgube novac, a to im vremenom daje zabrinut i pomalo umoran izraz lica.

Sakrivaju novac na najneverovatnija mesta, tako da često, poput veverice, zaborave gde su sakrili blago. Kada ostanu nasamo, broje ušteđevinu i glancaju dragocenosti. Ukoliko pripadaju bogatašima, verovatno se, poput Baje Patka, “kupaju” u parama.

VODOLIJA

Vodolije umeju da budu veoma čudne kada je reč o higijeni. Svaku priliku kada ih niko ne gleda, one koriste da iščačkavaju štroku iz noktiju, a bogami i iz pupka.

Kada su nasamo, trude se da jedu iz jednog istog tanjira i piju iz jedne čaše, kako bi prljali što manje sudova. Zato često pojedu nešto “s nogu” i gase žeđ direkt sa česme. Apsolutno mrze nepotrebno stvaranje prljavštine i vašara po kući.

Kada su u gostima, sve to ipak prestaje da važi i u stanju su da vam traže posebnu čašu za sok, a posebnu za vodu.

RIBE

Ribama je svojstveno da idu sa teme na temu u konverzaciji. Zašto vam gotovo nikada nije jasno šta su Ribe htele da kažu? Evo odgovora: U njihovom svetu dvanaeste dimenzije, pretpostavile su da imate sposobnost telepatske komunikacije i da je njihov konfuzan razgovor vrlo jasan.

Kada ostane nasamo, ona nastavlja da vodi konverzaciju sa vama u svojim mislima, tako da se nemojte čuditi, ako odjednom postane neprijatna prema vama. Vrlo je moguće da ste joj tada rekli ili uradili nešto zaista uvredljivo. U stanju je da prebaci krivicu na vas i zbog nečega što je samo sanjala. Na isti način, ona iznenada može da vam postane izuzetno naklonjena