in

INDIJSKI HOROSKOP: SVAKI ZNAK IMA NEOBIČNO ZNAČENJE, EVO KOJI JE VAŠ

MAKARA (Krokodil, 15. 1. – 13. 2.) – SIMBOL NASTOJANJA I TRUDA S vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvijek prolazite tešku fazu prije nego što ostvarite svoje ciljeve. Vaši bližnji tada misle da se bavite crnim mislima. U djetinjstvu pokazujte znakove ranog sazrijevanja, a kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se […] More

MAKARA (Krokodil, 15. 1. – 13. 2.) – SIMBOL NASTOJANJA I TRUDA

S vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvijek prolazite tešku fazu prije nego što ostvarite svoje ciljeve. Vaši bližnji tada misle da se bavite crnim mislima. U djetinjstvu pokazujte znakove ranog sazrijevanja, a kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se financijski osigurate podebljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak se doimate i prestrogi.

KUMBHA (Amfora, 14. 2. – 14. 3.) – SLOBODA

Jako poštujete svoju, ali i tuđu slobodu, pa stoga očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponašaju. Doimate se kao antikonformist, no u stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vaš zaklon od životnih opasnosti. Znatiželjni ste i volite učiti te se trudite povećati svoja znanja. U ljubavi ste stidljivi i vrlo rijetko činite prvi korak.

MINA (Riba, 15. 3. – 14. 4.) – SUZDRŽANOST

Vaš kreativni talent ima potrebu izraziti se, ali vi si često ne pružate šansu da ostvarite svoje snove. No iza prividne suzdržanosti krije se ponos, pa iako se ne usuđujete pristupiti drugima, nekako ih uvijek privučete da dođu vama. Ljubav vas ‘hrani’, pa ako naiđete na partnera koji će vas ohrabriti, iskoristit ćete sve svoje adute da uspijete u životu.