in

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

JARAC I OVAN Žena Ovan može odbiti proračunatost Jarca, čiji je jedan od vidova zadovoljstva prestiž u društvu. Jarca može nervirati izazov ka novom, koji Ovna podstiče na stalna istraživanja i inovacije. Sve u svemu, ove osobe su uskogrude i sitničave i ova kombinacija ne donosi nikome ništa što bi ukazivalo na zajednički život. Još […] More

JARAC I OVAN

Žena Ovan može odbiti proračunatost Jarca, čiji je jedan od vidova zadovoljstva prestiž u društvu. Jarca može nervirati izazov ka novom, koji Ovna podstiče na stalna istraživanja i inovacije. Sve u svemu, ove osobe su uskogrude i sitničave i ova kombinacija ne donosi nikome ništa što bi ukazivalo na zajednički život. Još veća razlika između Ovna i Jarca, nego što je razlika na polju intelekta, duha i osećanja, je razlika u prirodi ova dva suprotna i dijametralno različita temperamenta. Ovan, plamteće strasti, a Jarac stena, kamen i hladnoća.

JARAC I BIK

U vezi ova dva parnera, koji vole sigurnost i gaje poštovanje prema prošlosti, doći će do idealnih odnosa. Veza će pružiti zadovoljstvo partnerima koji su ambiciozni, materijalisti, strpljivi i vole dom i porodicu. Pored veze Bika i Bika ovo je još jedna idealna veza Bika sa zodijačkom znakom.

JARAC I BLIZANCI

Ovi partneri ne cene kvalitete onog drugog i slobodno možemo da kažemo da ovakva veza ne donosi ništa dobro. Neprestane promene Blizanaca mogu da „izlude“ Jarca. Sa druge strane, ljubomora i koristoljubljivost Jarca mogu da udalje Blizanca.