in

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

JARAC I VAGA Ovde nema harmonije, ova dva znaka vrlo teško mogu postati partneri ili bračni drugovi. Hladnoća, egoizam i tvrdokornost Jarca su baš one osobine koje lepa, tolerantna i velikodušna Vaga ne podnosi. Ovo su dva antipoda, jer kao što su za Vagu neobično važni lepota, emotivnost i jaka osećanja, tako je za Jarca […] More

JARAC I VAGA

Ovde nema harmonije, ova dva znaka vrlo teško mogu postati partneri ili bračni drugovi. Hladnoća, egoizam i tvrdokornost Jarca su baš one osobine koje lepa, tolerantna i velikodušna Vaga ne podnosi. Ovo su dva antipoda, jer kao što su za Vagu neobično važni lepota, emotivnost i jaka osećanja, tako je za Jarca važna stabilnost i trajnost osećanja. On ne haje previše ni za lepotu ni za ljubav, pa se stoga ovi znaci ni počemu ne slažu.

JARAC I ŠKORPIJA

Ova veza je veoma harmonična i česta. Muškarac Jarac, kao najslabiji kardinalni zemaljski znak, s lakoćom se predaje ženi Škorpiji, koja ga potpuno podređuje, usisava i nosi ispod srca. Harmonični su pre svega zbog duhovnog slaganja. Škorpija „žali“ Jarca i u njegovoj trajnoj i nepromenljivoj prirodi vidi onu stalnost neophodnu idealističnoj Škorpiji, dok Jarac u Škorpiji vidi boga nad bogovima.

JARAC I STRELAC

Ovo je jedna od najlošijih kombinacija između svih znakova. Između ovih znakova nema ničeg zajedničkog, ničeg što bilo ko od partnera voli, osim možda zajednička ljubav prema odlučnosti i istini.Snažan, nežan, tolerantan i vedar Strelac je u potpunoj suprotnosti s rezervisanim, pesimističnim i uskogrudim Jarcem.