in

Jednostavan trik kojim možete ojačati nokte

Foto: Envato

Ako želite imati prirodne, lijepe i zdrave nokte i da se ne morate više opterećivati njihovim pucanjem kao i listanjem, potrebno je promijeniti određene stvari u životu, odnosno treba unijeti promjene u dosadašnje navike. More

Koliko je važno imati lijepu i sjajnu kosu, isto tako nije ništa manje važno imati lijepe, zdrave i čvrste nokte.

Kako ne bi morali razmišljati o geliranju, slijedi nekoliko savjeta koji će pomoći ojačati nokte. Potrebno je biti uporan i voditi računa o zdravim životnim navikama.

Zbog toga što neke žene nemaju mogućnost izdvojiti dovoljno vremena kako bi se mogle brinuti o njezi ruku pa tako i noktiju, velik broj njih se okreće drugim rješenjima, kao što su geliranje i umjetni nokti, prenosi Avaz.

Ako želite imati prirodne, lijepe i zdrave nokte i da se ne morate više opterećavati njihovim pucanjem kao i listanjem, potrebno je promijeniti određene stvari u životu, odnosno treba unijeti promjene u dosadašnje navike.

Kako ojačati nokte?

Stručnjaci se slažu da jedan od načina podrazumijeva dužinu noktiju. To znači ako imate problema s njihovim listanjem i pucanjem, savjetuje se da nokte držite kratkima jer se na taj način može smanjiti mogućnost pucanja i listanja. Nokti da bi bili lijepi ne moraju biti dugi.

Tokom pranja posuđa dobro je koristiti rukavice i tako smanjiti izloženost ruku prevelikoj količini vode. Ako postoji mogućnost radije se odlučite za mašinu za pranje suđa čime ćete uštedjeti ne samo na struji nego i na vodi.