in

Jednostavan trik s kojim će odjeća u ormaru mirisati izvanredno

Foto: Envato

Uz ovaj trik, ne samo da će vaša odjeća i odjevni predmeti mirisati nevjerojatno čak “20 godina”, već vas ni neće puno koštati. More

Modna influencerica Julia je podijelila bakin super jednostavan, ali “genijalan” trik koji će omogućiti da vaša odjeća nevjerojatno miriše i do 20 godina.

Naime, kreatorica sadržaja na TikToku i Instagramu koja objavljuje pod korisničkim imenom @_boringbb_, tokom godina je od svoje bake primila mnogo poklona.

Ne samo da joj je baka poklonila svoje vintage spavaćice i haljine, već joj je i prenijela i neke korisne informacije o tome kako pohraniti svoju odjeću, a pritom osigurati da duže miriše svježe.

Uz ovaj trik, ne samo da će vaša odjeća i odjevni predmeti mirisati nevjerojatno čak “20 godina”, već vas ni neće puno koštati.

Je li još neko vadi one testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u ladice kako bi vam odjeća lijepo mirisala? Ja sam to radila do prije nekoliko mjeseci. Neki dan sam bila u bakinoj kući, oblačila je svoje rublje i izvukla komad sapuna. Pitala sam se ‘zašto to imaš unutra?’ a ona je rekla da tako održava da odjeća lijepo miriše, priča Julia, te dodaje,

Navodno ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete koristiti i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajat će 15 do 20 godina. Nisam imala pojma, ali sam to isprobavala nekoliko mjeseci i nevjerojatno je. Moja odjeća miriše nevjerojatno. Svakako probajte.

U sljedećem isječku, Julia je dodala da biste trebali provjeriti je li komad sapuna zamotan u papir, a ne u plastiku. Nastavila je,

Kupite ‘nenapadni’ sapun i provjerite je li zamotan u papir kako bi miris mogao proći. Možete ih staviti u ormare i ladice. Sve će vrlo suptilno mirisati i trajat će puno godina.

Julijin snimak očito je impresionirao mnoge jer je brzo prikupio nevjerojatnih 549,4 hiljada pregleda. Mnogi korisnici željeli su isprobati trik, a drugi su otkrili da to rade godinama, prenosi Radio Sarajevo.

Jedan korisnik je primijetio,

Mogu potvrditi, imao sam komade sapuna u svojoj komodi gotovo 12 godina nakon što ih je moja mama stavila kad sam bio dijete.

Drugi korisnik je napisao,

Ovo radim u svim svojim ladicama, ormarima i svemu što je sezonsko. Održava odjeću svježom i sprječava nametnike.