in

KAKAV TI MUŠKARAC TREBA: LAVICA NE PODNOSI PROSJEČNE MOMKE, A ŽENE BIKOVI SU UVIJEK ZA AKCIJU

Rak Žena Rak voli romantiku Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju duže vreme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osećanja su im vrlo važna, pa ako su u ljubavi srećne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za nju je sve što je romantično, pa će […] More

Rak

Žena Rak voli romantiku
Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju duže vreme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osećanja su im vrlo važna, pa ako su u ljubavi srećne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za nju je sve što je romantično, pa će se jednako ugodno osećati u bioskopu kao i na luksuznoj večeri, ako ćete joj tamo na uho šaputati nežne reči.

Lav

Žena Lav ne podnosi prosečnost
I Lav i Lavica u vezama traže puno ljubavi i pažnje. Oni će se posvetiti vama, bez sumnje, ali morate se posvetiti i vi njima. Žena Lavica ima vrlo živahnu i dinamičnu ličnost, a ako želite da je impresionirate, svakako je izvedite u vrlo lep restoran, nabavite karte za koncert na odličnom mestu ili je odvedite negde gde još nije bila.

Djevica

Device su u ljubavi promišljene

Poznate perfekcioniste, žene Device u partneru traže ostvarenje svih svojih želja. Pedantnost, urednost, poslovne ambicije, praktičnost, ali i humor. One će razmišljati o ozbiljnom vezivanju tek ako zaključe da zadovoljavate njene standarde i shvate da vaš zajednički život može dobro da funkcioniše. Najviše će ceniti sitne gestove u kojima ćete pokazati da razmišljate o njenim osećanjima i potrebama.