in

KAKO DA PONOVO RASPLAMSAŠ VATRU KOD NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Vaga Vaga je pravi hedonista i verovatno je vezu sa njom i najlakše osvežiti. Odvedite je na degustaciju sira i vina, u restoran kuhinje koju do sad nije probala, a ni neki efektan poklončić nije na odmet. Odmah ćete joj vratiti osmeh na lice. Škorpija Sa Škorpijom morate da budete oprezni. Ukoliko pogrešno protumači vaš […] More

Vaga

Vaga je pravi hedonista i verovatno je vezu sa njom i najlakše osvežiti. Odvedite je na degustaciju sira i vina, u restoran kuhinje koju do sad nije probala, a ni neki efektan poklončić nije na odmet. Odmah ćete joj vratiti osmeh na lice.

Škorpija

Sa Škorpijom morate da budete oprezni. Ukoliko pogrešno protumači vaš pokušaj da vratite staru iskru, možete zapravo samo pogoršati stvar. Zato je baš pažljivo slušajte, otkrijte za čim žudi u poslednje vreme i potrudite se da joj to i ostvarite. Najvažnije je da budete suptilni, kako bi se spontano stvari popravile.

Strelac

Ovaj znak voli da bude sam sa svojim partnerom. Ukoliko želite da ga iznenadite na bilo koji način, ne uključujte i druge ljude u to. Istaknite kako ste sami sve organizovali i vaš trud će se višestruko isplatiti.

Jarac

Ništa lepše za osvežavanje veze od romantičnog vikenda na planini, uz dobro vino, pored kamina. Pre podne će Jarcu prijati da malo pešačite i rekreirate se, dok su noći obavezno rezervisane za nešto potpuno drugačije.

Vodolija

Vodolije su izuzetno društvene. Kada biste, bez nekog očiglednog povoda, organizovali žurku i pozvali sve njene prijatelje, a uz to joj podvlađivali celo veče, ponovne varnice su zagarantovane.

Riba

Iznenadite je paketom masaža, sauna, đakuzija. Ovo će prijati ne samo njoj već i vama, a kada su obe strane zadovoljne, to je odličan početak za osveženje veze.