in

KAKO DA TI SE VRATI BIVŠI: BIKU MORATE DATI DO ZNANJA DA JE BIO U PRAVU, PREMA JARCU MORATE BITI ISKRENI

Vaga Pokažite što više zanimanja za vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske vještine. Naravno ne zaboravite svako malo udijeliti kompliment. Sve osobe rođene u znaku vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalnu ispriku. Ni previše ni premalo. Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte […] More

Vaga

Pokažite što više zanimanja za vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske vještine. Naravno ne zaboravite svako malo udijeliti kompliment. Sve osobe rođene u znaku vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalnu ispriku. Ni previše ni premalo. Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspjeh neće izostati.

Škorpija

Slobodno upotrijebite neke dramatične geste kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče škorpiona govor je prejeftin, pa riječi neće puno pomoći. Važno je djelovati kako biste zadovoljili škorpiona. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete se morati riješiti neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno.

Strijelac

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strijelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće vam moći odoljeti. Najbolje bi bilo za početak s njim prihvatiti prijateljstvo i ne žuriti. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te biste se trebali uklopiti u njegovo društvo. Što prije ponovno postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.