in

KAKO OPRAŠTAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JEDAN KAD OSJETI KAJANJE A DRUGI NI KAD UMRE

Bik će željeti da se osveti svakom ko ga je povrijedio, Lav će se praviti da se ništa nije ni dogodilo, a Strijelac će oprostiti odmah, ali uz dobro objašnjene i izvinjenje. Ovan oprašta samo ako osjeti kajanje Ovan se jako lako uvrijedi, ali podjednako brzo i oprašta. Ako se jako uvrijedio, postoji mogućnost da […] More

Bik će željeti da se osveti svakom ko ga je povrijedio, Lav će se praviti da se ništa nije ni dogodilo, a Strijelac će oprostiti odmah, ali uz dobro objašnjene i izvinjenje.

Ovan oprašta samo ako osjeti kajanje

Ovan se jako lako uvrijedi, ali podjednako brzo i oprašta. Ako se jako uvrijedio, postoji mogućnost da nekoliko dana neće razgovarati s vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi ovan će popustiti. Izrazito cijeni iskrenost i teži tome da bude okružen takvim ljudima. Oprostiće jedino kad osjeti da se druga strana kaje zbog svojih postupaka.

Osvetoljubivi bik teško oprašta

Bik je jako komplikovan znak što se tiče povrede njegovog ega ili dostojanstva. Često prekida prijateljstva ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala ili povrijedila. Zbog svog temperamentnog znaka započeće svađe i osvetiće se onome ko ga je povrijedio. Izuzetno je odan i vjeran prijatelj, pa isto očekuje zauzvrat. Oprostiće i kada ga podsjetite zašto ste prijatelji.

Blizanci ne prave dramu oko opraštanja

Blizanci opraštaju svakome ko iskreno od njih zatraži oproštaj. Oko toga nikad neće praviti dramu. Vjeruju da svako može da pogriješi. I oni lako vrijeđaju druge, a da toga nisu svjesni jer im je jezik često brži od pameti. Najlakše opraštaju kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugome potrebni u životu.