in

KAKO OPRAŠTAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JEDAN KAD OSJETI KAJANJE A DRUGI NI KAD UMRE

Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima Jarac je izuzetno ponosan i osvetoljubiv, pa ne oprašta lako. Voli da ogovara i često će oni, koji su ga povrijedili, biti na meti njegovih zlonamjernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povrijediti jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve […] More

Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima

Jarac je izuzetno ponosan i osvetoljubiv, pa ne oprašta lako. Voli da ogovara i često će oni, koji su ga povrijedili, biti na meti njegovih zlonamjernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povrijediti jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće vašeg uvrijeđenog jarca.

Vodolija po pravilu lako oprašta

Vodolija je znak koji oprašta svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ako shvati da pojedini prijatelji posjeduju lošu energiju i nepovoljno utiču na njega, opraštanja i dalje druženje biće teško teško moguće. Vodolija ponekad kaže da vam je oprostila, iako u stvari nije, ali moguće ju je uvjeriti ako joj dokažete da ste vi krivi i iskreno se izvinite.

Ribe jako teško opraštaju

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Jako teško opraštaju to što su ih prijatelji iznevjerili, a čak i ako oproste, jedno vrijeme će biti na distanci. One se vode svojom intuicijom pa ako osjete da nekome treba oprostiti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz njenog života.