in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Ako je vaš partner/dijete JARAC Znajte da postoji jedna tema u koju ne smijete dirnuti ni slučajno, a to je njegov ugled. Nikome, pa ni vama, neće dopustiti da posumnjate u njegovo poštenje i lojalnost. Vrlo je ambiciozan i sposoban vlastitim snagama dosegnuti vrhunac u svemu čega se prihvati. Jarac je vrlo vrijedan i radišan. […] More

Ako je vaš partner/dijete JARAC

Znajte da postoji jedna tema u koju ne smijete dirnuti ni slučajno, a to je njegov ugled. Nikome, pa ni vama, neće dopustiti da posumnjate u njegovo poštenje i lojalnost. Vrlo je ambiciozan i sposoban vlastitim snagama dosegnuti vrhunac u svemu čega se prihvati.

Jarac je vrlo vrijedan i radišan. Zato nemojte ni pokušavati ponuditi mu pomoć utjecajnih prijatelja, jer će u tome vidjeti vaše nepovjerenje i sumnju u njegove sposobnosti. Budite sigurni da će postići ono što želi, jer je njegov zaštitnik Saturn. Zato ne kritizirajte njegovu tvrdoglavost i upornost -to su, u stvari, njegove najbolje osobine. Iako imate najbolje namjere, on vas zbog toga može optužiti za nerazumijevanje. Pokušajte uvijek biti na njegovoj strani, čak i kad vam se čini pogrešna. Jarac će sve pružiti voljenom biću i obitelji, ali ipak budite oprezni s novcem.

Dijete rođeno u znaku Jarca je ozbiljno i odgovorno od prvog dana života. Ne pravi velike probleme, a kada dođe u pubertet, njegova okolina neće primijetiti nikakve promjene. Ono voli red i poslušno je, pa zbog toga poštuje roditelje i starije.

Međutim, Jarci ne vole da se s njima postupa kao s djecom, čak i kada to jesu. Vole imati obveze i dobro je da im to omogućite. Većinu problema ova djeca rješavaju sama i vrlo rano počinju se zatvarati u svoju sobu, gdje traže mir i samoću. Morate imati razumijevanja prema ovim željama, jer proizlaze iz dubine duše.