in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Vaš je partner/dijete RAK Vjerojatno iz iskustva znate da s partnerom Rakom treba postupati oprezno. Iako oni vole obitelj i privrženi su joj, samo jedna neoprezno izgovorena riječ može napraviti kaos! Rak je do te mjere osjetljiv da je dovoljna sitnica da mu zagorča život. Nad ovim znakom vlada Mjesec, koji pojačava njegovu razdražljivost i […] More

Vaš je partner/dijete RAK

Vjerojatno iz iskustva znate da s partnerom Rakom treba postupati oprezno. Iako oni vole obitelj i privrženi su joj, samo jedna neoprezno izgovorena riječ može napraviti kaos! Rak je do te mjere osjetljiv da je dovoljna sitnica da mu zagorča život. Nad ovim znakom vlada Mjesec, koji pojačava njegovu razdražljivost i senzibilnost.

Rak je dušom i tijelom vezan za obitelj, čuva je i brine se o njoj, pa mu zbog toga s vremena na vrijeme treba oprostiti nervozu i pretjeranu brigu zbog nevažnih stvari. Sumnjičav je i ljubomoran. Samo nagovještaj nevjere može ga odvojiti od vas zauvijek.

Dijete rođeno u znaku Raka učinit će sve da zadobije ljubav i pozornost roditelja, ali se u pubertetu mijenja, postaje svjesno svojih mogućnosti i svoje ličnosti i ničim ga više ne možete odvratiti od njegovih odluka. Čak i ako vi pripadate vodenom znaku, morate se naoružati strpljenjem i pokušati na obazriv način usmjeriti dijete u željenom pravcu.

Voli pohvale i priznanja, pa mu se i na taj način možete približiti – naravno, ako ih je zaista i zaslužio. Sva sreća, ovakvo razdoblje kod Raka ne traje dugo, i ubrzo se dijete ponovno približava roditeljima.