in

KAKO PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU POTAJNO UNIŠTAVAŠ SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT

Jeste li svjesni načina na koji uništavate vaš ljubavni život? Bez obzira koliko pokušavamo, postoje vremena kada pravimo loše izbore, loše odluke i poprilično skrenemo s puta – to je samo jedna od onih stvari kada ste ljudsko biće. Ovan Vi ste pokretna sila i nemate filtera. Govorite i radite stvari bez da razmišljate kako […] More

Jeste li svjesni načina na koji uništavate vaš ljubavni život?

Bez obzira koliko pokušavamo, postoje vremena kada pravimo loše izbore, loše odluke i poprilično skrenemo s puta – to je samo jedna od onih stvari kada ste ljudsko biće.

Ovan

Vi ste pokretna sila i nemate filtera. Govorite i radite stvari bez da razmišljate kako će druga osoba reagovati. Požalite odmah nakon što uradite nešto pogrešno, ali šteta je već učinjena. Ako ne uzmete u obzir vaše ponašanje, mogli bi ostati sami prije nego što to shvatite.

Bik

Vi imate tendenciju da budete pasivni kada je u pitanju potraga za partnerom – ako nije lako, onda ne želite to. Ponekad, posebno kada je u pitanju ljubav, morate izaći iz komfort zone i uraditi nešto strašno. Ako uvijek igrate na sigurno i nikada ne rizikujete, onda se samo taložite.

Blizanci

Niste iskreni o tome koga i šta želite. Ne želite biti površni pa ponekad pokušavate da se forsirate da osjećate nešto prema nekome sa kim nemate hemije. U redu je željeti nekog pametnog i zgodnog. Ne trebate impresionirati druge, nego naći nekoga sa pravim karakterom.