in

KAKO SE NOSIŠ SA RASKIDOM: BIK PREKIDA SVE KONTAKTE, RIBE TRČE KOD TERAPEUTA

Vaga One nestaju. Izbegavaju ljude neko vreme, jer ne žele da ih niko pita o bivšem partneru ili kako se osećaju. Zbog toga nestaju dok ne sakupe snage da mogu da govore o svojim osećanjima. Škorpija Odlazi u najbliži bar. Škorpija je veoma ekstremna, pa kad je povređena, može da podlegne samodestruktivnom ponašanju. Obično ima […] More

Vaga

One nestaju. Izbegavaju ljude neko vreme, jer ne žele da ih niko pita o bivšem partneru ili kako se osećaju. Zbog toga nestaju dok ne sakupe snage da mogu da govore o svojim osećanjima.

Škorpija

Odlazi u najbliži bar. Škorpija je veoma ekstremna, pa kad je povređena, može da podlegne samodestruktivnom ponašanju. Obično ima jaku emocionalnu reakciju na bol u srcu, a ovo ponašanje je jedini način da ga preživi.

Strelac

Putuje. Indija, Tajland, Bali – bilo koje mirno mesto gde može mirno da razmišlja, pusti partnera i fokusira se na mentalno i emocionalno razvijanje. Treba da napusti zemlju, isključi telefone i usredsredi se na oporavak.

Jarac

Provodi više vremena sa svojom porodicom da napuni prazninu drugačijom vrstom ljubavlju. Jarac je veoma orijentisan prema porodici, a porodica deluje na njih umirujuće.

Vodolija

Koristi kreativnost da nastavi dalje. On je kreativan i umetnički obdaren, i zna kako da pretvori bol u umetnost. On deli svoje dramske ljubavne priče sa drugima.

Ribe

Odlaze kod terapeuta. Ribe su vrlo emotivne i sentimentalne, ali to retko pokazuju čak i svojim najdražima. Da prežive prazninu i nastave dalje, razgovaraju sa nekim ko ih ne poznaje i neće im suditi. Ne žele da neko drugi zna da raskid nije lak za njih.