in

KAKO SVAKI ZNAK ZNA DA JE PRONAŠAO “PRAVU” LJUBAV: BLIZANAC SKIDA MASKE, BIK PRESTAJE SA LJUBOMOROM

Jarac Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“ kad više ne osjećate kao da morate objašnjavati sebe i svoje ponašanje, jer vas ta osoba jednostavno razumije. Umjesto da se bavite arbitrarnim pravilima i smiješnim igrama koje mrzite kada se radi o ljubavi, vi ste s nekim ko je na vašoj valnoj duljini, s nekim ko […] More

Jarac

Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“ kad više ne osjećate kao da morate objašnjavati sebe i svoje ponašanje, jer vas ta osoba jednostavno razumije.

Umjesto da se bavite arbitrarnim pravilima i smiješnim igrama koje mrzite kada se radi o ljubavi, vi ste s nekim ko je na vašoj valnoj duljini, s nekim ko je direktan, ko izvlači iz vas optimizam i ko razumije i cijeni suptilan i duhovit dio vas koji većina ljudi propušta.

Vodenjak

Znate da ste našli „onu pravu osobu“ kad nestane vaša potreba da budete distancirani, jer ste toliko fascinirani i privučeni s tom osobom.

Obično zadržavate distancu kad se radi o upoznavanju i novim vezama, jer se na taj način osjećate najugodnije, te zadržavate kontrolu, ali ta osoba uzrokuje da se ponašate na način na koji nikad prije niste – otvoreniji ste, ranjiviji, jer razgovori koje imate s tom osobom i energiju koju dijelite s njom, čine da se osjećate ugodno i da budete onakvi kakvi stvarno jeste. To je vrsta ugode koju niste osjećali u dugo vremena.

Riba

Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“ kad upoznate nekoga ko vas potiče da budete aktivniji, radosniji i življi, kao nikad prije u životu. Uvijek ste imali veliku maštu i mnogo ideja o tome gdje ste željeli ići, ali sve do ove tačke, niste se osjećali dovoljno sigurno i podržavano da se usudite te snove pretočiti u stvarnost.

Ali s ovom osobom osjećate se kao da ste konačno pronašli nekoga ko vas ohrabruje, drži korak s vama i omogućuje vam da slijedite svoje snove. Konačno se osjećate kao da ste pronašli nekoga ko smatra da ste ništa drugo nego potencijal, da ste snažni i sposobni.