in

KAKVA MU ŽENA TREBA: ŠKORPION TRAŽI ODANU A OVOM ZNAKU TREBA VATRENA

Rak Njegovo raspoloženje se menja tako brzo. On se lako može naljutiti, pa treba računati na to. On mora da bude zadovoljan u svakom pogledu, od hrane do mesta gde idete. Malo je verovatno da ćete oboje biti zadovoljni, jer Rak je veoma probirljiv u svemu. Verovatno ćete morati da razgovarate sa njegovom majkom i […] More

Rak

Njegovo raspoloženje se menja tako brzo. On se lako može naljutiti, pa treba računati na to. On mora da bude zadovoljan u svakom pogledu, od hrane do mesta gde idete. Malo je verovatno da ćete oboje biti zadovoljni, jer Rak je veoma probirljiv u svemu. Verovatno ćete morati da razgovarate sa njegovom majkom i tražite savet. I da, njegova porodica je na prvom mestu, ne pokušavajte da se borite sa njima. Ako niste spremni da se prilagodite njegovim uslovima, najbolje će biti da ne počinjete vezu.

Lav

Najglasniji i najupečatljiviji znak Zodijaka, Lav uvek privlači pažnju. Ako ne obraćate pažnju na njega, ili ga zanemarite čak i jedan dan, to će biti problem. Ako ne želite da slušate monologe samo-veličanja, ili ga stalno hvalite, najbolja stvar koju možete da uradite je da odustanete od njega.

Devica

Devica je pedantan, uredan i dobro obučen čovek. On je ciničan, ali ne na uvredljiv način. Ne postoji način da ga ubedite da biste mogli biti u pravu, jer uvek nađe jedinstveno rešenje za sve. On može da planira ceo svoj život sa vama. Ovaj čovek mora da shvati da nije sve savršeno i da lični odnosi i emocije ne mogu da se planiraju unapred.