in

KAKVE SU MAJKE: NEMA BOLJEG RODITELJA OD OVOG ZNAKA A OVA JE NAJNAPORNIJA

Bilo da ste se već ostvarili u ovoj važnoj ulozi ili tek planirate, evo što vam je zapisano u zvijezdama po pitanju roditeljstva. Svatko od nas ima drugačiji pogled na roditeljstvo i odgoj djece, a tu su i one čuvene rečenice koje smo svi bar jednom izgovorili: Ako moje bude ovakvo … ili: Ja to […] More

Bilo da ste se već ostvarili u ovoj važnoj ulozi ili tek planirate, evo što vam je zapisano u zvijezdama po pitanju roditeljstva.

Svatko od nas ima drugačiji pogled na roditeljstvo i odgoj djece, a tu su i one čuvene rečenice koje smo svi bar jednom izgovorili: Ako moje bude ovakvo … ili: Ja to nikad ne bih učinila svom djetetu…

Naravno, nema toga što nam je zapisano u zvijezdama, a da ne možemo promijeniti vlastitim izborima, ali možda će vam biti zanimljivo pročitati što nam govori Zodijak, koje nam naznake daje po pitanju kakve ćemo biti kao majke, piše Marieclaire.com.

Ovan

Najjači aduti: Povjerenje, samosvjesnost, snaga, neustrašivost

Najveće slabosti: Natjecateljski duh, bijes, opsesija, sujeta, sebičnost

Roditeljski stil: Vi ste prava mama ratnica! Mama Ovan na svemu što radi ostavlja svoj potpis, pa će tako biti i s vašim djetetom. Unaprijed razrađujete strategiju i odgajate djecu po točno utvrđenom planu.

Bik

Najjači aduti: Stabilnost, dobar ukus, pristojnost, upornost

Najveće slabosti: Povlađivanje, sklonost ka materijalnom, sujeta, promjenjiva raspoloženja

Roditeljski stil: Prvo posao, onda zabava – to je vaš roditeljski moto. Nekim danima vaša djeca će vas zvati sadistom, dok drugim danima neće biti mekšeg roditelja.
Nazovi

Blizanci

Najjači aduti: Prilagodljivost, mladenački duh, znatiželjnost, originalnost, kreativnost

Najveće slabosti: Nedosljednost, kontradiktornost, nestrpljivost, nesposobnost slušanja

Roditeljski stil: Vaša djeca će uvijek biti u dilemi kako ćete reagirati ili što ćete reći, nikad neće znati na čemu su.