in

KAKVE SU MAJKE: NEMA BOLJEG RODITELJA OD OVOG ZNAKA A OVA JE NAJNAPORNIJA

Rak Najjači aduti: Osjećajnost, predanost, sentimentalnost Najveće slabosti: Promjenjiva raspoloženja, strašljivost, ljubomora Roditeljski stil: Znak Zodijaka kome je majčinski instinkt duboko usađen u genetski kod. Ona se ponaša kao majka i prema prijateljima, obitelji, svima, pa će se lako naviknuti na najvažniju životnu ulogu. Sve će na vrijeme proučiti o trudnoći i odgoju djece, a […] More

Rak

Najjači aduti: Osjećajnost, predanost, sentimentalnost

Najveće slabosti: Promjenjiva raspoloženja, strašljivost, ljubomora

Roditeljski stil: Znak Zodijaka kome je majčinski instinkt duboko usađen u genetski kod. Ona se ponaša kao majka i prema prijateljima, obitelji, svima, pa će se lako naviknuti na najvažniju životnu ulogu. Sve će na vrijeme proučiti o trudnoći i odgoju djece, a posvećena je i brižna kao nijedan drugi znak horoskopa.

Lav

Najjači aduti: Samopouzdanje, kreativnost, razigranost

Najveće slabosti: Previše energije, sebičnost, težnja za centrom pažnje i dramom

Roditeljski stil: Karizmatična i kreativna mama Lav zaštitit će svoju djecu po svaku cijenu, odgajati ih tako da uvijek budu ponosni (kao ona) i bit će najdivnija, samo ako joj baš djeca ne stanu na put.

Djevica

Najjači aduti: Organiziranost, zdrave navike, visok intelekt

Najveće slabosti: Osuđivanje, neurotičnost, previše analiziranja

Roditeljski stil: Mami Djevici potrebno je malo više vremena da prihvati da je njihov život sada podređen djetetu. Ali, kada to shvati, potpuno će se posvetiti bebi, a sebe staviti u drugi plan.