in

KAKVE SU VAŠE ŠANSE ZA USPJEHA: OVI ZNACI NAJVIŠE ZARAĐUJU

Horoskopski znaci koji su pravi srećnici kada su finansije u pitanju. Sigurno ste se bar jednom zapitali zašto svi zarađuju više od vas? Možda je to zato jer ste rođene u pogrešnom horoskopskom znaku. Jedan američki sajt rešio je da sprovede jedno malo istraživanje i sazna u kojim horoskopskim znakovima su rođene osobe koje su među […] More

Horoskopski znaci koji su pravi srećnici kada su finansije u pitanju. Sigurno ste se bar jednom zapitali zašto svi zarađuju više od vas? Možda je to zato jer ste rođene u pogrešnom horoskopskom znaku. Jedan američki sajt rešio je da sprovede jedno malo istraživanje i sazna u kojim horoskopskim znakovima su rođene osobe koje su među 100 najbogatijih na svetu. I evo koja 3 znaka su na vrhu…

1. mesto: Lav


Među 100 milijardera na Forbesovoj listi ima 14 osoba rođenih u znaku Lava. Na primer, među njima je francuski milijarder Fransoa Pinault s bogatstvom od 15,7 milijardi dolara. On je, između ostaloga, jedan od vlasnika kuća Guči i Iv Sen Loran.

2. mesto : Vaga

Na listi od 100 najbogatijih, 11 ih je rođenih u znaku Vage. Među njima je vlasnica L’Oreala – Erbin Liliane Betenkourt, koja ima bogatstvo od sitnih 39,5 milijardi dolara.

3. mesto: Vodolija


Vodolije dele drugo mesto s Vagama, jer i od tog horoskopskog znaka ima 11 osoba koji su na Forbesovoj listi 100 najbogatijih.

Ostali horoskopski znakovi idu po sljedećem redoslijedu:

4. mesto: Ovan (10 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
5. mesto: Ribe (8 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
6. mesto: Bik (8 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
7. mesto: Škorpija (7 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)

8. mesto: Devica (7 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
9. mesto: Jarac (7 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
10. mesto: Strelac (6 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
11. mesto: Blizanci (6 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi)
12. mesto: Rak (5 među 100 najbogatijih po Forbesovoj listi).