in

KAMENO SRCE: KOJI HOROSKOPSKI ZNAK SKAČE IZ VEZE U VEZU

VAGA Vage su vrlo vjerni i predani znakovi, barem većinu vremena. Najčešće imaju duge veze jer su u vezi prije svega prijatelji. Ipak, lako se ohlade i zapale za osobu, a nesigurnost i nevjera može uništiti njihovu vezu. Veza s Vagom trajat će dokle god ju držite zainteresiranom u krevetu i dokle god ste voljni […] More

VAGA

Vage su vrlo vjerni i predani znakovi, barem većinu vremena. Najčešće imaju duge veze jer su u vezi prije svega prijatelji. Ipak, lako se ohlade i zapale za osobu, a nesigurnost i nevjera može uništiti njihovu vezu. Veza s Vagom trajat će dokle god ju držite zainteresiranom u krevetu i dokle god ste voljni poklanjati mu/joj izrazito puno pažnje.

ŠKORPION

Ljudi rođeni u znaku Škorpiona su među najvjernijim znakovima u zodijaku. No također su i jedan od najprivlačnijih i najkarizmatičnijih, pa se njihov partner mora boriti sa svakakvim konkurentima. To stvara mnogo nesigurnosti, zbog čega se veze često nakon godinu, dvije raspadaju. Osim toga, ne želite se zamjeriti ovom znaku, bez pardona će vas žalcem ubosti u leđa.

STRIJELAC

Ovo je neodlučan znak koji ima problema s predanošću jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mjestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strijelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati prijeći i preko povremene nevjere jer Strijelcu nije teško odvratiti pažnju.