in

KAMENO SRCE: KOJI HOROSKOPSKI ZNAK SKAČE IZ VEZE U VEZU

JARAC Jarac je vrlo tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno vjenčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne pretjerano puno se*sa prije braka. Ovaj znak također očekuje potpunu vjernost i, kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo vremena. I se*s i djeca predstavljaju poveznicu kojom ćete zadržati Jarca. Prevara za Jarce uglavnom znači prekid. […] More

JARAC

Jarac je vrlo tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno vjenčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne pretjerano puno se*sa prije braka. Ovaj znak također očekuje potpunu vjernost i, kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo vremena. I se*s i djeca predstavljaju poveznicu kojom ćete zadržati Jarca. Prevara za Jarce uglavnom znači prekid.

VODOLIJA

Ovo je vrlo nemiran znak kojem je problem ostati s nekim duže od dva dana. Raznolikošću će si začiniti život. Također nisu pretjerano se*sualni. Može im se dogoditi da ih jedna osoba maksimalno fascinira i impresionira svojim svijetom, a onda odjednom izgube interes. Najbolja šansa da više godina provedete s Vodenjakom je da stimulirate njegov intelekt tako da mu nikad ne bude dosadno. Bilo bi poželjno i da volite putovati.

RIBE

Ribe su jedan od najvjernijih i najpredanijih znakova zodijaka. One vole veze koje će trajati cijeli život. Premda se radi o vrlo moralnim znakovima, prevara im nije strana, ali to nikad neće priznati partneru. Uvijek su Ribe te koje se vjenčaju srednjoškolskom ljubavi i ostanu s njom do kraja života.