in

KOJEG DATUMA STE ZAPOČELI VEZU? VAŠA LJUBAVNA VEZA IMA SVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

Datum početka ljubavne veze određuje njenu sudbinu. Prisetite se kada ste započeli ljubavnu vezu sa partnerom i saznajte kako to može uticati na vaš odnos… Veze započete u proleće, u vreme vladavine Bika, biće čvrste i stabilne, baš kao i one koje su započete u vreme kada se Sunce nalazilo u vladavini mračne Škorpije… OVAN […] More

Datum početka ljubavne veze određuje njenu sudbinu. Prisetite se kada ste započeli ljubavnu vezu sa partnerom i saznajte kako to može uticati na vaš odnos…

Veze započete u proleće, u vreme vladavine Bika, biće čvrste i stabilne, baš kao i one koje su započete u vreme kada se Sunce nalazilo u vladavini mračne Škorpije…

OVAN

Partnerima koji su vezu započeli u vladavini Ovna nikada neće biti dosadno. Uvek između njih postoje iskre, a rešenje svih svađa nalaze u spavaćoj sobi. Na druge oni verovatno ostavljaju utisak kao da su na ivici raskida, ali njihova veza je dovoljno čvrsta i preživeće sve nesuglasice i razlike.

Među ovim partnerima nema laži, a upravo je iskrenost jedan od temelja na kojima grade čvrst odnos.

BIK

Parovi koji su započeli vezu u znaku Bika imaju čvrst i stabilan odnos. Ove veze uspešno odolevaju svim problemima, a partneri jedno u drugom pronalaze potporu. Nikada im neće nedostajati nežnosti i strasti.

Jedina opasnost može biti činjenica da se partneri potpuno prepuštaju zajedničkom uživanju, te zanemarajuju druge bliske ljude.

BLIZANCI

Dvoje ljudi čija je ljubavna veza započela u vreme vladavine Blizanaca, pre svega su dobri prijatelji i odlični životni saputnici. Raspoloženi su za zabavu i izlaske , imaju savršenu međusobnu komunikaciju, a odsutnost ljubomore još je jedna vrlina ove veze.

Negativna strana je to što partneri ulažu previše u društveni život, pa postoji velika verovatnoća da u budućnosti prestanu da razmenjuju nežnosti , a njihov odnos mogao bi postati samo prijateljski.