in

KOJEG DATUMA SI ROĐENA? 1. U MJESECU SE RAĐAJU VOĐE, 10. NEZAVISNE A 28. U MJESECU DOMINANTNE OSOBE

20. u mjesecu – Vi ste osjećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smjestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i djelujete. Uspjeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost. 21. u mjesecu – Volite prijatne […] More

20. u mjesecu – Vi ste osjećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smjestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i djelujete. Uspjeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost.

21. u mjesecu – Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju povjerenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promjena raspoloženja, uvijek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

22. u mjesecu – Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svijesti i upravo tu nailazite na prepreke.

23. u mjesecu – Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Znate tačno da dijagnostikujete bolest u političkom tijelu, nekoj organizaciji ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cijenite. Vješti ste u izlaganju argumenata, što pospješuje odlučnost u poslovanju.

24. u mjesecu – Imate zapanjujuće mnogo energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u okviru porodice ili društva. Mana vam je što energija i odgovornost mogu da vas navedu na ubjeđenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili nauspješniji u oblasti medicine i obrazovanja.

25. u mjesecu – Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspjesi hrane vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresije. Potrebno je da osjetite atmosferu malog mjesta da biste bili sretni i uspješni.