in

KOJEM ZNAKU NAJVIŠE ZAVIDE: STRIJELAC BIKU ZBOG LJEPOTE, LAV JARCU NA USPJEHU

Ribe iritira karizmatični Lav jer je samosvjestan i zavide mu na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe. Rak mnogima potajno zavidi, iako je malo onih koji su se udomili bolje od njega ili odabrali uspješnijeg partnera. OVAN Pošto ste posesivni, ljubomorni i nestrpljivi, najviše zavidite Djevici, zbog njene strpljivosti i […] More

Ribe iritira karizmatični Lav jer je samosvjestan i zavide mu na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe. Rak mnogima potajno zavidi, iako je malo onih koji su se udomili bolje od njega ili odabrali uspješnijeg partnera.

OVAN


Pošto ste posesivni, ljubomorni i nestrpljivi, najviše zavidite Djevici, zbog njene strpljivosti i urođenog perfekcionizma.

Ali, na meti vaše otvorene zavisti može se naći i principijelni Jarac, koji je spreman raditi i preko granica svoje izdržljivosti, zbog profesionalnog uspjeha i društvenog priznanja, kao i moćni Škorpion, zbog pouzdanosti i dominantnosti.

BIK


Uspješni ste kada radite posao koji volite, ali trava je zelenija s druge strane ograde pa Vagi zavidite na javnoj popularnosti, društvenim kontaktima i mogućnostima koje joj se ukazuju u vezi sa strancima i putovanjima.

Prema Strijelcu pokazujete netrpeljivost, jer uspijeva doći do novca na lakši način nego vi i zato što uglavnom često putuje.

BLIZANCI


Iako ste prilagodljivi i snalažljivi, zavidite intuitivnom Škorpionu na njegovoj tajanstvenosti i mudrosti, tako da vas može čitati kao otvorenu knjigu, dok vi gorite od nestrpljenja da nešto saznate od njega, a on vas drži u neizvjesnosti.

Autoritativnom Jarcu zavidite na uspjehu i novcu koji zna zaraditi, jer je uporan i dosljedan, što su osobine koje vi uglavnom ne posjedujete.