in

KOJEM ZNAKU NAJVIŠE ZAVIDE: STRIJELAC BIKU ZBOG LJEPOTE, LAV JARCU NA USPJEHU

RAK Mada ste uglavnom dobro ‘ušuškani’, mnogima potajno zavidite, iako je malo onih koji su se udomili bolje od vas ili odabrali uspješnijeg partnera, pogotovo ako ste žena. Avanturističnom Strijelcu zavidite na društvenosti i sposobnosti spontanog i otvorenog izražavanja osjećaja, a komunikativnom Vodenjaku na društvenim vezama i lakoći s kojom ih uspostavlja. LAV Poštujete one […] More

RAK

Mada ste uglavnom dobro ‘ušuškani’, mnogima potajno zavidite, iako je malo onih koji su se udomili bolje od vas ili odabrali uspješnijeg partnera, pogotovo ako ste žena.

Avanturističnom Strijelcu zavidite na društvenosti i sposobnosti spontanog i otvorenog izražavanja osjećaja, a komunikativnom Vodenjaku na društvenim vezama i lakoći s kojom ih uspostavlja.

LAV


Poštujete one koji su na višim profesionalnim pozicijama od vas, ali ljubomora, posesivnost i materijalistički stav prorade kad osjetite zavist prama vrijednom Jarcu, zbog njegove ambicioznosti i ustrajnosti da uspije u svemu čega se dohvati.

Iritira vas sposobnost melankoličnih Riba da svoje emocije izraze na romantičan način, onako kako vama baš i ne uspijeva.

DJEVICA


Mada ste elokventni i inteligentni, teško sklapate poznanstva pa najčešće zavidite šarmantnom Vodenjaku na popularnosti i omiljenosti u društvu, zbog čega je uglavnom svuda rado viđen i pozivan gost.

I prema Ovnu možete osjetiti zavist, zbog njegove urođene drskosti i lakoće s kojom uspostavlja komunikaciju, ali i zbog ustrajnosti i natjecateljskog duha, pogotovo u sportskim aktivnostima.