in

KOJEM ZNAKU NAJVIŠE ZAVIDE: STRIJELAC BIKU ZBOG LJEPOTE, LAV JARCU NA USPJEHU

JARAC Volite pravdu i strogi ste pa zavidite onima koji ni prstom ne mrdnu, a imaju mnogo više nego što zaslužuju. Preosjetljivi ste pa neuhvatljivim Blizancima zavidite, jer zahvaljujući svojoj površnosti, lako zaboravljaju ili nadilaze ružne stvari koje su im se dogodile. Zavidite i vatrenom Lavu na sposobnosti da svoju strastvenost pokaže onako kako vi […] More

JARAC


Volite pravdu i strogi ste pa zavidite onima koji ni prstom ne mrdnu, a imaju mnogo više nego što zaslužuju. Preosjetljivi ste pa neuhvatljivim Blizancima zavidite, jer zahvaljujući svojoj površnosti, lako zaboravljaju ili nadilaze ružne stvari koje su im se dogodile.

Zavidite i vatrenom Lavu na sposobnosti da svoju strastvenost pokaže onako kako vi ne znate.

VODENJAK


Niste toliko zavidni kad je netko uspješniji ili imućniji od vas, koliko postajete svjesni svoje nestalnosti, zbog koje se još niste skrasili. Zato zavidite familijarnom Raku na obiteljskoj i kućnoj atmosferi u kojoj istinski uživa.

Iako je osjećate, zavist nikada nećete otvoreno pokazati prema Djevici, zbog njene smjelosti da se upusti u privatni biznis i ustraje u svemu.

RIBE


Iako ste prilagodljivi i sposobni da se izvučete iz svake ‘mutne vode’ u koju upadnete, pomalo ste nesigurni u sebe pa možete osjetiti zavist prema šarmantnoj Vagi, zbog njene popularnosti u društvu i atraktivnog izgleda.

Karizmatični Lav vas iritira, jer je samosvjestan i njemu zavidite na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe.