in

KOJI JE KUĆNI LJUBIMAC IDEALAN ZA VAŠ ZNAK

Ako razmišljaš kako bi bilo lepo udomiti kućnog ljubimca, a nisi sigurna kog – ne moraš sama odlučivati – neka to zvezde učine za tebe   OVAN Pas: Rođeni u znaku Ovna, uvek predvode svoje “stado”. Zbog toga je pas, veran i odan koji svog čoveka smatra vođom, sluša i svuda prati, idealan izbor. BIK […] More

Ako razmišljaš kako bi bilo lepo udomiti kućnog ljubimca, a nisi sigurna kog – ne moraš sama odlučivati – neka to zvezde učine za tebe

 

OVAN

Pas: Rođeni u znaku Ovna, uvek predvode svoje “stado”. Zbog toga je pas, veran i odan koji svog čoveka smatra vođom, sluša i svuda prati, idealan izbor.

BIK

Kornjača: Pošto su Bikovi poznati kao prilično nemirne osobe, kornjača bi mogla poslužiti kao protuteža. Kornjače su mirna, usporena bića, ali njihov tvrdi oklop sličan je Bikovom karakteru – od njega se odbijaju uticaji i sugestije.

BLIZANCI

Zec: Zečevi su radoznali, zaigrani i stalno nešto njuškaju naokolo. To im je zajedničko s osobama rođenima u znaku Blizanaca, pa bi slatki mali zeko bio tvoj idealan ljubimac.

RAK

Gušter: Rakovi su “obični” ljudi koji se ne vole previše isticati pa njihov kućni ljubimac mora biti uočljiv (iako miran kao i oni). Gušteri vole rutinu i toplinu – vidiš li neke sličnosti sa sobom?

LAV

Ptica: S pticom ćeš dobiti Zuzua uz tvog Simbu – jer ti si kraljica životinja. Osim toga, voliš kad se sve vrti oko tebe, pa je ptica – koja celi dan nemirno skakuće i leti naokolo – idealan ljubimac za tebe.

DEVICA

Kameleon: Kameleoni traže beskrajno puno ljubavi i pažnje. Što je dobro jer se upravo tako ti i inače ponašaš prema drugima. Osim toga, osećaš da te biće koje se stalno menja i prilagođava stvarno i razume.

VAGA

Morsko prase: Voliš kad su mala i mazna bića oko tebe, ali da oko njih nema previše posla i obaveza. Zbog toga je morsko prase savršen ljubimac za tebe. Poslušan je, a i željan je ljubavi – kao i ti.

ŠKORPIJA

Jež: Zašto ne bi (barem na neko vreme) udomila prestravljenog ježa kog si spasila sa ulice ili je dolutao u tvoj vrt? Naime, ti i bodljikava životinja imate puno toga zajedničkog. Oboje delujete „bodljikavo“ na prvi pogled, ali kad nekome verujete, odmah postajete nežni i meki.

STRELAC

Konj: Rođeni u znaku Strelca vole boraviti u prirodi i biti slobodni i nezavisni. Zbog toga bi konj bio tvoj idealan prijatelj.

JARAC

Mačka: Pošto nerado odvajaš svoje slobodno vreme za kućnog ljubimca, mačka je za tebe idealna životinja. O njima je lako voditi brigu – kao i o tebi. Imate još nešto zajedničko: oboje ste prilično tašti. A ono najbolje: razumeće tvoju hirovitost – jer su i mačke takve.

VODOLIJA

Mala svinja: Originalna si, pa i tvoj ljubimac mora biti takav. Znaš li nekog da ima kod kuće malu svinju? E, upravo zato je svinjica idealan ljubimac za tebe. Originalan i jedinstven.

RIBE

Riba: Hm, sad sigurno misliš kako to nije naročito originalno? Riba za ribu? Da, ali ako odgovara, onda odgovara.