in

KOJI SI TIP ŽENE PREMA HOROSKOPU: DA LI JE ZALUĐEN TOBOM ILI SI JEDNOSTAVNO DOSADNA

Rak: Uvek ste tu Žene Rakovi su emotivne, brižne i maštovite. Vi ste tip devojke koje ekstremno pružaju ljubav i koje su uvek tu – bez obzira na sve. Imate sposobnost da u svakom trenutku pokazujete vašem dragom koliko vam znači i da se mnogo zaljubite. Ako je vaš partner imao loš dan na poslu, […] More

Rak: Uvek ste tu

Žene Rakovi su emotivne, brižne i maštovite. Vi ste tip devojke koje ekstremno pružaju ljubav i koje su uvek tu – bez obzira na sve. Imate sposobnost da u svakom trenutku pokazujete vašem dragom koliko vam znači i da se mnogo zaljubite.

Ako je vaš partner imao loš dan na poslu, vi ćete sve otkazati kako biste bili sa njim i pružili podršku. Vi ste najbolja drugarica i devojka, istovremeno.

Lav: Veliko srce, velika ličnost

Žene lavovi su samouverene, velikodušne i toplog srca. Moto Lavova je: “ili uradi kako treba ili se vrati kući”. Volite da budete u centru pažnje, ali se uvek brinete i o tome da je vaš partner zadovoljan.

Vi ste tip devojke sa kojima drugi parovi žele da izlaze na “duple-dejtove”, zbog vaše velike ličnosti.

Devica: Stabilan tip

Device su skromne, praktične i pouzdane.Vi ste tipičan primer stabilne devojke koja voli sve praktično. Uvek mislite pre nego što kažete nešto svom partneru, tako da ga nikad ne možete povrediti.

Imate stabilan posao i pametne finansijske izbore, tako da vaš partner uvek može biti opušten. Znate koliko ste vredni, ali ne volite da se ljudi oko vas osećaju “niže” od vas.