in

KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI NAJČEŠĆE POSTANU SLAVNI

Je li tajna našeg uspjeha možda zapisana u našem horoskopu? Prema jednom istraživanju „ima nešto u utjecaju zvijezda“, jer poznate i slavne osobe najčešće se rađaju u jednom određenom dijelu godine Možemo li prema datumu našeg rođenja odrediti jesmo li predodređene da postanemo zvijezde? Ako ćemo povjerovati nedavno provedenom istraživanju Sveučilišta Connecticut, možemo makar naslutiti. […] More

Je li tajna našeg uspjeha možda zapisana u našem horoskopu? Prema jednom istraživanju „ima nešto u utjecaju zvijezda“, jer poznate i slavne osobe najčešće se rađaju u jednom određenom dijelu godine

Možemo li prema datumu našeg rođenja odrediti jesmo li predodređene da postanemo zvijezde? Ako ćemo povjerovati nedavno provedenom istraživanju Sveučilišta Connecticut, možemo makar naslutiti. Naime, u tom istraživanju otkriveno je da poznati diljem svijeta često imaju određene horoskopske znakove.

Analiza podataka od 300 poznatih osoba – umjetnika, znanstvenika, televizijskih zvijezda, sportaša i pisaca – pokazala je nešto fascinantno: uspješni i poznati ljudi rođeni su najčešće između prosinca i ožujka. Dakle, strijelci, vodenjaci, ribe i ovnovi – doslovno su zvjezdani znakovi.

Naravno, to što je netko rođen u znaku strijelca, to mu definitivno ne garantira uspjeh. Čini se kako pomažu karakteristike koje se pripisuju određenim horoskopskim znakovima. Primjerice, ovnovi su uporni i tvrdoglavi, vodenjaci i ribe su kreativni i skloni umjetnosti, a strijelci otvoreni i samouvjereni.