in

KOJI KONJ TI JE NAJLJEPŠI? TVOJ IZBOR OTKRIVA ŠTA TRAŽIŠ I HOĆEŠ LI TO USKORO DOBITI!

Neki testovi govore o osobnosti, neki testiraju znanje o određenim temama, a još jedna popularna vrsta testa koja kruži na internetom u zadnje vrijeme je test koji proriče budućnost. More

6. Odabrali ste sliku konja koji kaska prema zalasku sunca

Zalazak sunca simbolizira kraj, tako da je vjerojatno da ste došli do točke u svom životu gdje se nešto bliži kraju. Nešto u životu vas opterećuje – osjećate snažnu želju da otpustite te stresove i provedete sljedeću fazu svog života mirno i opušteno.

Srećom, sve mora doći do kraja. Ovo je težak period koji će također uskoro proći, ali potreban je svjestan, koncentriran napor da ga završite. Nemojte samo odustati. Preuzmite incijativu i dovedite to do kraja.

7. Odabir fotografije konja sa šeširom

Ukazuje na to da volite zabavu i neobične stvari. Volite humor, pozitivnost i obožavate smijeh. To je predivna osobina zbog koje ljudi vole biti s vama, ali budite oprezni da ne propustite detalje. Optimizam i humor su super, ali trebate paziti da ne izgubite osjećaj za stvarnost.

Nastavite i dalje biti pozitivni, ali imajte na umu da morate procijeniti svaku situaciju i sagledati njenu drugu stranu. Ukoliko vam predstoje velike odluke, odvojite dovoljno vremena kako bi napravili ispravan odabir. Zbog vaše čežnje za zabavom možete djelovati nestrpljivo i tako odbiti druge ljude.

8. Odabirom fotografije konja zaključanog u staji

Pokazujete da trenutno žudite za stjecanjem kontrole nad divljom situacijom. Osjećate li da je nešto u vašem životu izvan kontrole? Možda imate buntovno dijete, nepodmireno dugovanje ili iracionalnog šefa. Što god bilo, vi želite to obuzdati i uklopiti u vaše standarde. Nažalost, ova metoda ne funkcionira dugoročno.

Problem možete staviti sa strane, ali to ga neće promijeniti ni riješiti. Na primjer, divljem konju koji je zaključan u staji samo će rasti ljutnja i frustracija. Umjesto da zatvarate vrata problemu, suočite se s njim. Ako to uključuje drugu osobu, ne prisiljavajte je da se prilagodi vašim potrebama – pronađite povoljno rješenje za obje strane.