in

KOJI RUŽ ZA USNE PREFERIRAŠ: IZABERI SAMO JEDNE USNE I OTKRIJ KAKAV ŽIVOT ZAPRAVO ŽIVIŠ

Boja ruža # 4: Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se fokusirate možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultuje uravnoteženim umom. Iskoristite ovu prednost, posebno u teškim situacijama, jer ste u stanju ostati mirni i zadržati bistru glavu celo vreme. Uvek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari […] More

Boja ruža # 4:

Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba.

Zbog svoje sposobnosti da se fokusirate možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultuje uravnoteženim umom. Iskoristite ovu prednost, posebno u teškim situacijama, jer ste u stanju ostati mirni i zadržati bistru glavu celo vreme.

Uvek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.

Boja ruža # 5:

Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, saosećajni i tačno znate šta želite od života. Ipak, još uvek morate uložiti napor da postignete svoj cilj.

Vaša aktivna priroda čini vas hrabrim i obično dovršite ono što ste odlučili učiniti, jer u protivnom znate kritikovati sebe.

Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite postići ono što doista i možete.

Boja ruža # 6:

Imate snažnu i prepoznatljivu ličnost.

Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori sa toliko energije.

Suočili ste se sa nekim grubim stvarima u vašem životu, ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.